EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17521 tot 17525
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Enorme verliezen op aandelenbeurs China

Chinese aandelen zagen maandag de grootste daling sinds juni 2008. De Shanghai Composite Index daalde met maar liefst 7,7 procent tot 3116,35 punten. Voordat de index maandag zwaar verloor, stond de index juist op een plus van 4,4 procent deze maand. Dit alles nadat de index in 2014 al met 53 procent was gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Rio Tinto verlaagt productie grondstoffen

Rio Tinto heeft de productie van een groot aantal grondstoffen vorig kwartaal verlaagd vanwege de dalende prijzen. Dat maakte het mijnbouwbedrijf dinsdag bekend.

‘s Werelds op een na grootste mijnbouwer schroefde de productie van tien van de dertien belangrijkste grondstoffen terug. De productie van ijzererts kwam daarbij uit op 79,1 miljoen ton, waar analisten gemiddeld rekenden op 82,2 miljoen ton.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Russische invoerverbod massaal omzeild

Het Russische invoerverbod voor allerlei Europese producten zoals fruit en vlees wordt massaal omzeild. Via smokkelroutes langs Wit-Rusland en Kazachstan belanden ook de Limburgse peren nog altijd in de Russische winkelrekken. Dat bericht Het Belang van Limburg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Werkloosheid neemt wereldwijd nog toe

Meer dan zes jaar na de financiële crisis, is de crisis op de arbeidsmarkt nog lang niet voorbij. Volgens de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) zullen er de volgende jaren wereldwijd nog miljoenen werklozen bijkomen. De economische groei is te beperkt, aldus de ILO. "Om jobs te creëren, is er veel meer groei nodig".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Verzekeraars schrappen 1500 banen na fusie

De Britse verzekeraar Aviva schrapt na de overname van Friends Life Group 1500 banen. Dat maakte het concern maandag bekend in een memo aan aandeelhouders.

De banenreductie is onderdeel van een groot kostenbesparingsprogramma na het samengaan van de twee. Bij Aviva en Friends werken gezamenlijk zo'n 31.500 mensen. Aviva kon nog niet zeggen op welke afdelingen er ingegrepen zal worden.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs