EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17521 tot 17525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Bild zegt "NEIN" tegen steunprogramma voor Griekenland

Het Duitse dagblad Bild heeft in niet mis te verstane bewoordingen én beelden laten weten wat het vindt van het steunprogramma voor Griekenland. De populaire krant roept lezers op een selfie te nemen met de "NEIN" die op de tweede pagina staat en die naar de redactie te mailen. De begeleidende tekst laat niets aan de verbeelding over: "Neen, Geen miljarden meer voor de inhalige Grieken!".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Zonsverduistering wordt zware test voor Europees elektriciteitsnetwerk

Nu zonne-energie bijna 11 procent van de Europese elektriciteitsproductie voor zijn rekening neemt, maken experts zich zorgen over het effect van de zonsverduistering die op 20 maart over heel Europa zal te zien zijn. Als het die dag zonnig is, zal het elektriciteitsnetwerk tijdens de zonsverduistering grote stroomschommelingen moeten opvangen. De Europese coördinator Entso-e waarschuwt dat een stroomuitval niet helemaal uitgesloten kan worden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Nieuwe balans op oliemarkt op komst

Er komt binnen een paar maanden een nieuwe balans op de oliemarkt, omdat door de sterk gedaalde prijs de vraag naar olie stijgt en de productie onder druk staat.

Er komt binnen een paar maanden een nieuwe balans op de oliemarkt, omdat door de sterk gedaalde prijs de vraag naar olie stijgt en de productie onder druk staat.

Volgens econoom Fatih Birol is een olieprijs van 45 dollar per vat onhoudbaar. Hij denkt dat in de komende maanden de prijs weer zal aantrekken. Eerder deze maand gaf het IEA ook al aan te verwachten dat de prijs van olie later dit jaar waarschijnlijk weer zal stijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Column Kees de Kort | Met twee maten meten

Griekenland ligt op de pijnbank, maar nu Frankrijk wederom de Europese begrotingsregels schendt, grijpt de Europese Commissie niet in. "Dit lijkt wel erg op met twee maten meten", zegt BNR-commentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Ivan Moen (Optimix): "Stimulering ECB reden om goud te kopen"

De extreem lage rente stelt vermogensbeheerders voor een grote uitdaging. Obligaties leveren steeds minder rendement op, terwijl de aandelenkoersen de afgelopen jaren al behoorlijk gestegen zijn. De opties zijn beperkt, maar vermogensbeheerder Ivan Moen van Optimix ziet juist nu kansen om te beleggen in #goud. Hij verlaagde de weging van aandelen in zijn beleggingsportefeuille ten gunste van goud. Waarom deed hij dat? We stelden hem een aantal vragen…

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs