EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17531 tot 17535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Griekse economie sluit 2014 af met krimp

De Griekse economie is in het laatste kwartaal van vorig jaar met 0,4 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat maakte het Griekse statistiekbureau vrijdag bekend.

Daarmee werd de eerste achteruitgang geboekt sinds de laatste drie maanden van 2013. De krimp was bovendien sterker dan gedacht. Op basis van een eerste schatting werd eerder een min van 0,2 procent gemeld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Duitsland leent geld tegen negatieve rentevoet

Duitsland heeft zopas vijfjarige obligaties voor een waarde van 3 miljard euro verkocht. Dat lijkt op het eerste zicht geen groot nieuws, ware het niet dat de kopers de obligaties aankochten in het besef dat er een groot risico is dat de belegging hen met een verlies zou confronteren. De rente op de uitgifte bedraagt namelijk -0,08 procent.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Zweedse en Deense economie raken goed op stoom

De Deense en de Zweedse economie raken goed op stoom. Foto, festival in Catoira in Spanje waar elk jaar de Vikinginvasie wordt nagespeeld.

Zweden en Denemarken hebben in de laatste drie maanden van vorig jaar een stevige economische groei geboekt. Beide landen overtroffen daarbij de verwachtingen van economen, zo bleek vrijdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

China lanceert dit jaar goudprijs fixing in yuan

Het is de Chinezen een doorn in het oog dat de goudprijs fixing alleen in euro’s, dollars en Britse ponden wordt gedaan. Daar komt nog dit jaar verandering in, want volgens Reuters heeft China plannen om nog dit jaar een fixing van de goudprijs in yuan te lanceren.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

'Rusland plande de crisis in Oekraïne al een jaar geleden'

De Russische regering koesterde al meer dan een jaar geleden plannen om de crisis in Oekraïne te organiseren. Dat heeft de Russische oppositiekrant Novaïa Gazeta op basis van een uitgelekt geheim memorandum gemeld. Het memorandum zou zijn opgesteld door een groep die nauwe banden heeft met het Kremlin.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs