EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17531 tot 17535
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Nout Wellink tegen ECB: laat die prijzen lekker laag

Het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) om de huidige prijsdalingen te bestrijden is onverstandig en niet goed voor de koopkracht.

Het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) om de huidige prijsdalingen te bestrijden is onverstandig en niet goed voor de koopkracht.

Dat zei Nout Wellink, oud-president van De Nederlandsche Bank (DNB) maandag in een interview met De Telegraaf. ,,Het is voor de koopkracht goed nieuws als de prijzen dalen”.

Het is zeer waarschijnlijk dat de ECB aan zal kondigen staatsleningen op te gaan kopen om de economische groei in de eurozone te stimuleren. Donderdag vergadert het ECB-bestuur over extra maatregelen om de zeer lage inflatie en economische groei aan te jagen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Vlaamse regering bevestigt: begroting stevent af op tekort

De Vlaamse begroting sluit 2014 zo goed als zeker af met een tekort. Hoe groot het tekort precies zal zijn, kan de regering-Bourgeois nog niet zeggen. De regering hoopt volgende week de laatste hand te kunnen leggen aan de cijfers van 2014. Dat zeggen minister-president Geert Bourgeois en minister van Begroting Annemie Turtelboom aan Belga.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

ArcelorMittal verlaat Rusland

Economie Staalreus ArcelorMittal trekt zich terug uit Rusland, zo maakte het bedrijf vandaag bekend. Het verkoopt zijn mijnen in Siberië aan concurrent NTK. Het overnamebedrag werd niet meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Het jaar is goed begonnen voor Goud

Het jaar is goed begonnen voor goud. In 2015 is de koers al bijna $100 gestegen, wat neer komt op een rendement van zo’n 8%. Ook afgelopen jaar ging goud snel uit de startblokken in de eerste maanden van het jaar. Toen begon goud op $1205 per troy ounce om vervolgens in medio maart naar $1382 te stijgen. In de maanden daarna en tot met december in 2014 daalde de prijs onder de $1200.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Denemarken verlaagt rentetarieven

De Deense centrale bank heeft de negatieve rente op deposito's die bij de centrale bank worden aangehouden verder verlaagd. Ook stelde de bank het normale rentetarief naar beneden bij.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs