EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17536 tot 17540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

À vendre! Franse vakantiehuizen worden steeds goedkoper

Tweede huizen in Frankrijk zijn flink goedkoper geworden in 2014. Gemiddeld werden vakantiehuizen 4,3 procent minder waard.

Tweede huizen in Frankrijk zijn flink goedkoper geworden in 2014. Gemiddeld werden vakantiehuizen 4,3 procent minder waard.

Altijd al gedroomd van een pied-à-terre aan de Méditerranée of een châteautje in de Dordogne? Het is nú de tijd om toe te slaan. De prijzen van vakantiehuizen hebben zwaar te lijden onder de crisis waar Frankrijk in verkeert.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Poetin sluit de gaskraan af:”Beeld je in hoe je zonder energie door de winter moet komen”

Eerder deze week heeft de Russische president Vladimir Poetin ermee gedreigd om de gastoevoer naar Oekraïne af te snijden.

Eerder deze week heeft de Russische president Vladimir Poetin ermee gedreigd om de gastoevoer naar Oekraïne af te snijden.

En, vandaag heeft hij zijn dreigement nog eens herhaald: de Oekraïense overheid moet eerst de overschotten aan Rusland overmaken als ze de rest van de beloofde energielevering wil krijgen.

Aangezien 40% van het Russische gas voor Europa door Oekraïne loopt, betekent dat Europa binnen maximaal vier dagen zonder energie kan zitten. “De 147 miljard kubieke meter die Rusland vorig jaar heeft geleverd, vertegenwoordigt een derde van de behoeften van het continent (…)”,

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Wetenschappers vragen dringend onderzoek na ontdekking nieuwe kraters in Siberië

Nadat er in juli al drie mysterieuze kraters waren gevonden op het Yamal-schiereiland in Siberië, werden er zopas dankzij satellietfoto’s vier nieuwe exemplaren ontdekt. Onderzoekers geloven nu dat er in Siberië misschien nog wel veel meer van dit soort gigantische gaten ontstaan zijn en vragen dringend meer onderzoek.

“Ik ben zeker dat er nog meer kraters zijn op Yamal, we moeten er enkel naar zoeken. Het zijn er misschien wel dertig of meer,” verklaarde de Russische onderzoeker Vasily Bogoyavlensky. “We moeten de mensen niet bang maken, maar dit is een zeer ernstig probleem en we moeten het onderzoeken.” Volgens de wetenschappers is het onderzoek dringend omdat de lokale bevolking en de winning van olie en gas gevaar zou kunnen lopen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

De volgende financiële bubbel die barst zal nog meer verwoesting achterlaten

In de moderne financiële geschiedenis komen bubbels steeds vaker voor. De bubbels laten altijd een zware verwoesting achter voor diegene die er volledig in meegesleurd worden … en dat zijn er spijtig genoeg veel. Deze eeuw zagen we al 2 verwoestende bubbels: de technologiebubbel en de huizenbubbel die leidde tot de financiële crisis en bijna tot de val van het globale financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Bild zegt "NEIN" tegen steunprogramma voor Griekenland

Het Duitse dagblad Bild heeft in niet mis te verstane bewoordingen én beelden laten weten wat het vindt van het steunprogramma voor Griekenland. De populaire krant roept lezers op een selfie te nemen met de "NEIN" die op de tweede pagina staat en die naar de redactie te mailen. De begeleidende tekst laat niets aan de verbeelding over: "Neen, Geen miljarden meer voor de inhalige Grieken!".

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs