EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17546 tot 17550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

IMF ziet Griekenland als lastigste klant ooit

Griekenland is de lastigste klant van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in de zeventig jarige historie van het instituut.

Griekenland is de lastigste klant van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in de zeventig jarige historie van het instituut.

De officials noemen de Griekse houding onacceptabel. De Grieken zouden simpelweg niet willen meewerken met de kredietverstrekker.

De bronnen binnen het IMF vertellen dat Griekenland zich ook niet houdt aan de afspraken die zijn gemaakt in februari.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Column Kees de Kort | Chinese jatters en graaiers komen niet meer in Macao

Macao is het Chinese Las Vegas. Dus nu de grote bazen van China een anti-corruptieactie zijn begonnen, komen de goudeerlijke jongens die er hun geld verspeelden niet meer in de voormalige Portugese kolonie, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Column Kees de Kort | Ernstige twijfels over arbeidsmarktcijfers VS

Het aantal huizen in aanbouw is in een vrije val terechtgekomen in de VS. De zóveelste tegenvaller voor de Amerikaanse economie, zegt BNR’s Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

OESO verhoogt groeiprognoses eurozone na bazooka ECB

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft vandaag de groeivooruitzichten voor de eurozone verhoogd. Ze verwacht een economische groei van 1,4 procent dit jaar en van 2 procent in 2016.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

“Goudprijs van 2000 dollar is nog steeds mogelijk”

In tegenstelling tot voorspellingen dat de prijs van goud alleen maar verder zal dalen, zegt Capital Economics te verwachten dat de goudprijs uiteindelijk uit zal komen op 2000 dollar per ounce. ‘Veel van de recente headlines waren gericht op de negatieve implicaties van de stijgende dollar’, zei Julian Jessop, hoofd commodities research bij Capital Economics. ‘Daarbij wordt echter voorbij gegaan aan het feit dat de goudprijs zich bijzonder goed staande heeft weten te houden ondanks de stijging van de dollar.’

‘De veerkracht van het edelmetaal is bijzonder veelbelovend voor de vooruitzichten van het edelmetaal wanneer de focus weer komt te liggen op de meer ondersteunende factoren’, meldde Jessop in een note. Vorige week daalde de goudprijs met zo’n 1 procent naar iets boven de 1150 dollar per ounce, terwijl de dollar (ICE dollar index) zo’n 2,6 procent was gestegen over dezelfde periode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs