Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 1756 tot 1760
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

5 financiële fouten die de middenklasse nog steeds maakt

De middenklasse is een uitstervend ras. Tegenwoordig word je rijk of arm. Wil je tot de eerste categorie behoren, zal je een aantal financiële fouten niet meer mogen maken. Anders dreig je in de tweede categorie te eindigen. Mensen uit de middenklasse hebben het moeilijk om te overleven, maar daar kan je iets aan doen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Doorrollen of stilstaan

Eind april moet de Amerikaanse regering nieuwe afspraken maken met het Congres om ervoor te zorgen dat zij geld kan blijven uitgeven. met het parlement. BNR-macro-econoom Kees de Kort voorziet gedoe.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Banken keren diamantairs de rug toe

De Belgische bankwereld stelt zich bijzonder terughoudend op tegenover een samenwerking met de Antwerpse diamanthandelaars. Dat hebben experts tegenover de krant De Tijd gezegd.

Er wordt opgemerkt dat steeds meer banken weigeren om met de diamantsector zaken te doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor Bitcoin

Bitcoin is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of goud – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Komt er een einde aan de stierenmarkt bij de dollar?

De Amerikaanse valutamunt heeft de afgelopen jaren flink geprofiteerd van de wederopstanding van de Amerikaanse economie. Als gevolg van het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank wist de economie uit het diepe zwarte gat te kruipen. En dat herstelproces kwam bij veel andere Westerse economieën veel later op gang.