EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1756 tot 1760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Rabobank lijkt actief aan de slag te gaan met cryptocurrencies

De Rabobank is begonnen met een nieuw project genaamd ‘Rabobit’. Ze beginnen naar eigen zeggen met deze proef om te zien of er interesse in is. Ze brengen het als ‘An integrated cryptocurrency wallet at Rabobank’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Een dalende dollar zou goed nieuws zijn voor de goudprijs…

De dollar verkeert op dit moment in zwaar weer. Al ruim een jaar staat de grootste munt ter wereld onder druk en volgens heel wat analisten gaat daar in de nabije toekomst geen verandering in komen. Een dalende dollar zou overigens erg goed nieuws kunnen betekenen voor de goudprijs.

Volgens analist J.C. Parets, van All Star Charts, is er een spannende tijd aangebroken. De Amerikanen liepen tijdens de afgelopen jaren voorop als het gaat om het herstel van de economie, maar steeds meer andere economieën zijn bezig met een dappere inhaalrace. Zo is bijvoorbeeld de groei in de Eurozone in een hogere versnelling beland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Fed-baas verwacht voorlopig door te kunnen met geleidelijke verhoging rente

De Federal Reserve kan voorlopig doorgaan door met het geleidelijk verhogen van de rente in de Verenigde Staten, aangezien de verwachtingen voor de economische groei sterk zijn. 

Dat staat in een schriftelijke verklaring van de nieuwe voorzitter van de Fed, Jerome Powell.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

EU: "Als risico's rond bitcoin niet worden aangepakt zullen wij het doen"

Indien er vanuit de sector zelf geen antwoord wordt aangebracht op de risico’s die door de toenemende activiteit van de bitcoin en andere cryptomunten worden veroorzaakt, zal de Europese Unie zich mogelijk gedwongen voelen in te grijpen en de markt te reguleren. Dat heeft Valdis Dombrovskis, Europees commissaris voor financiële diensten, gezegd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Porsche integreert de auto met blockchain via Ethereum

‘Het is zover’ – zegt de Duitse autofabrikant Porsche in een video. In samenwerking met de Duitse blockchainstart-up Xain, introduceert Porsche een blockchainnetwerk dat loopt via Ethereum. De auto wordt hiermee een onderdeel van blockchain.

Door middel van slimme contracten en de blockchaintechnologie kan Porsche de diensten voor zijn klanten verder uitbreiden. Blockchain zorgt voor een veilige en snelle transfer van data. Dit kan gaan van het opladen van de auto, parkeren tot zelfs het afleveren van pakjes waarbij men voor een gelimiteerde periode toegang kan krijgen/geven tot de auto.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs