EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17556 tot 17560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Het Griekse probleem in één duidelijke grafiek... en die heeft weinig met schulden, maar alles met mentaliteit te make

rieken beschouwen belastingen als een vorm van diefstal en dat is waarom ze eind 2014 zo’n 76 miljard euro in het rood stonden bij hun overheid. Dat is een kwart van hun openstaande schulden bij de troïka van IMF, EU en ECB. De regering Tsipras denkt daarvan nog zo’n 9 miljard euro te kunnen recupereren, de rest lijkt verloren.

Binnen de regering Tsipras is niet idereen het daarover eens. Een aantal Syrizaleden vreest voor het instorten van de economie indien de schuldenaars alsnog wordt verplicht met de verschuldigde centen over de brug te komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Iraanse staatstelevisie zend aanval op replica van Amerikaans vliegdekschip rechtstreeks uit

In een door de Iraanse televisie uitgezonden machtspektakel hebben elite-eenheden van de Revolutionaire Garde de replica van een Amerikaans vliegdekschip tot zinken gebracht. Een tiental Iraanse speedboten deed aan de oefening mee. De in scène gezette aanval vond plaats nabij de Straat van Hormoez, de strategisch vitale ingang van de Perzische Golf, waar een vijfde van de globale olietankers passeert.

Verondersteld wordt dat de Iraanse hardliners met de aanval op een symbool van de Amerikaanse zeemacht willen duidelijk maken dat ze niet van plan zijn zich soepel op te stellen in de onderhandelingen over het kernprogramma van de Islamitische Republiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Nikkei op nieuw vijftienjarig hoogtepunt

De aandelenbeurs in Tokio boekte donderdag een stevige winst. De Nikkei sloot 1,1 procent hoger op 18.785,79 punten en bereikte daarmee het hoogste niveau sinds april 2000.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Europese Unie lanceert plan voor gezamenlijke Energie-unie

De Europese Unie (EU) wil met een gezamenlijke Energie-unie miljarden euro's besparen. De samenwerking moet iedere Europeaan verzekeren van "betrouwbare, duurzame, concurrerende en betaalbare energie".

De Europese Unie (EU) wil met een gezamenlijke Energie-unie miljarden euro's besparen. De samenwerking moet iedere Europeaan verzekeren van "betrouwbare, duurzame, concurrerende en betaalbare energie".

De 28 Europese energiemarkten gaan op in één unie en gaan meer samenwerken. Alle lidstaten hebben nu nog allemaal een eigen energiebeleid.

Maroš Šefčovič, als vicevoorzitter verantwoordelijk voor de Energie-unie, spreekt van "het meest ambitieuze Europese energieproject sinds de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015

Market Update (26 februari 2015)

In Oekraïne gebruikt men al dollars en roebels naast de eigen valuta, beleggers trekken zich terug uit opkomende markten, ECB heeft moeite om geschikte obligaties te vinden voor haar QE-programma en Varoufakis wil Griekenland in de Eurozone houden.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs