EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17556 tot 17560
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Market Update (19 januari 2015)

Een Griekse 'bank run' is begonnen, Nederlanders blijven sparen ondanks extreem lage rente, valutahandelaren richten ogen op Denemarken, Draghi ontmoet Merkel en Chinese aandelenmarkt gaat onderuit.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Geld verdienen met jezelf: 11 tips om succesvol te zijn

In mijn werk als recruiter bij Expand spreek ik dagelijks ondernemende en zelfstandige HR professionals die makkelijk aan het werk komen en blijven. Wat mij opvalt is dat dit veelal hoogopgeleiden vakmensen zijn die doen wat goed kunnen en waar ze plezier aan beleven. Tevens zijn het professionals die zelf de regie pakken over hun carrière en onderneming. Het zijn mensen die in balans zijn met zichzelf en hun omgeving en vrolijkheid uitstralen. Deze professionals weten wat ze waard zijn en brengen dat op een natuurlijk en krachtige manier de markt in. Zelf ben ik ook sinds 2007 ondernemer en ik geniet er dagelijks van.

De energie die ik haal uit het kunnen inzetten van mijn talenten draagt voor een groot deel bij aan het succes.

In het boek vond ik 11 tips om succesvol te zijn en de stap naar ondernemerschap te zetten.

Lees verder op expand.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Men is generatie van tienduizenden aan het marginaliseren

Men is een generatie van tienduizenden jongeren aan het marginaliseren en naar de armoede aan het drijven. Die sombere boodschap bracht Jef Maes van de socialistische vakbond ABVV vanmorgen mee naar de studio van 'De ochtend' op Radio 1. Hij reageert daarmee op de afschaffing van de inschakelingsuitkering, die deze maand voor meer dan 23.000 mensen realiteit wordt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Dit zijn de duurste en goedkoopste landen om in te wonen

Denk je eraan om binnenkort te verhuizen, maar wil je je portemonnee niet al te veel belasten? Kijk dan eens naar dit lijstje met de duurste en goedkoopste landen. In India zal je het minst opdoen, in Zwitserland het meest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Kans op deflatie in Europa is klein

Deflatie is het grote schrikbeeld van de markten, maar dat het zich daadwerkelijk voordoet is minder waarschijnlijk. Govinda Finn, strateeg bij Standard Life Investments, acht kans klein dat de ontwikkelde wereld terechtkomt in een deflatoire spiraal. Dan moeten er eerst bewijzen komen dat dat dalende prijstrend gedreven wordt door een aanhoudend zwakke vraag en niet door eenmalige schokken in het aanbod.

Lees verder op Beursplein6.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs