EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17561 tot 17565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

De ADHD-economie

Nog even je mail checken, even op Facebook kijken, even kijken of het morgen gaat regenen, even op Twitter kijken, even een appje sturen, even een YouTube-filmpje kijken, even naar Instagram; is er al iets nieuws op Facebook verschenen? Ongestoord doorwerken is geen eenvoudige taak in het digitale tijdperk.

Al die online afleiding, die vaak gepaard gaat met Fear of Missing Out (FOMO), is slecht voor het onderwijs en de economie. Dat stelde Andy Haldane onlangs tijdens een toespraak voor studenten van de University of East Anglia.

Lees verder op 360magazine.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Voedingsbodem voor hyperinflatie?

Laten we het ééns over de deal met Griekenland hebben. Want het ziet er naar uit dat ze daar gewoon verder gaan met “extend and pretend”. De Grieken hebben zo staan roepen dat ze geen nieuwe leningen willen en dat er iets moet gebeuren aan de bestaande leningen.

Laten we het ééns over de deal met Griekenland hebben. Want het ziet er naar uit dat ze daar gewoon verder gaan met “extend and pretend”. De Grieken hebben zo staan roepen dat ze geen nieuwe leningen willen en dat er iets moet gebeuren aan de bestaande leningen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Nieuw Argentijns bankbiljet moet claim op Falklands ondersteunen

de uitgave van een nieuw bankbiljet van 50 pesos. Op het biljet staat een kaart gedrukt van de Falklands, de eilandengroep waarover Argentinië historische territoriale onenigheid heeft met Groot-Brittannië.

Op de keerzijde van het biljet wordt hulde gebracht aan de Argentijnse rebel Antonio Rivero, die in de eerste helft van de negentiende eeuw de strijd op de Falklands tegen de Britse kolonisten leidde. Waarnemers zeggen dat Argentinië met het nieuwe bankbiljet zijn claim op de eilanden, die in het Zuid-Amerikaanse land als Islas Malvinas worden omschreven, wil benadrukken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Legt Griekenland de basis voor de nieuwe welvaartsstaat?

In zijn brief aan de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over de hervormingsplannen die zijn land wil doorvoeren, maakt de Griekse minister van financiën Yanis Varoufakis ook gewag van een systeem om aan de Griekse burgers een gegarandeerd basisinkomen aan te bieden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Eurozone heeft in januari geen goud gekocht

Cijfers van het IMF laten zien dat de goudreserve van de Eurozone in januari is toegenomen tot 10.784,1 ton. Op sommige nieuwssites en weblogs wordt dit uitgelegd als een aankoop van goud door een van de landen binnen de Eurozone, maar dat lijkt niet waarschijnlijk. De stijging van de totale goudreserve van het Eurosysteem is het gevolg van de toetreding van Litouwen tot de muntunie. Daarbij heeft het land goud overgedragen aan de ECB.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs