EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17566 tot 17570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

“Goudprijs van 2000 dollar is nog steeds mogelijk”

In tegenstelling tot voorspellingen dat de prijs van goud alleen maar verder zal dalen, zegt Capital Economics te verwachten dat de goudprijs uiteindelijk uit zal komen op 2000 dollar per ounce. ‘Veel van de recente headlines waren gericht op de negatieve implicaties van de stijgende dollar’, zei Julian Jessop, hoofd commodities research bij Capital Economics. ‘Daarbij wordt echter voorbij gegaan aan het feit dat de goudprijs zich bijzonder goed staande heeft weten te houden ondanks de stijging van de dollar.’

‘De veerkracht van het edelmetaal is bijzonder veelbelovend voor de vooruitzichten van het edelmetaal wanneer de focus weer komt te liggen op de meer ondersteunende factoren’, meldde Jessop in een note. Vorige week daalde de goudprijs met zo’n 1 procent naar iets boven de 1150 dollar per ounce, terwijl de dollar (ICE dollar index) zo’n 2,6 procent was gestegen over dezelfde periode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

China opent aanval op IMF en Wereldbank

China opent met de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) de aanval op de Wereldbank, het instituut dat voornamelijk de ‘Westerse’ belangen dient. Washington ziet in de nieuwe Chinese investeringsbank een geduchte concurrent en heeft haar bondgenoten daarom opgeroepen ‘twee keer na te denken’ voordat ze zich bij de Chinese investeringsbank aansluiten. In navolging op Groot-Brittannië willen ook andere grote Westerse landen als Duitsland, Frankrijk en Italië zich bij het Chinese alternatief aansluiten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Olieprijs en ECB helpen eurozone vooruit

De lage olieprijs en stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB) helpen de economische groei in de eurolanden dit jaar vooruit.

De lage olieprijs en stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB) helpen de economische groei in de eurolanden dit jaar vooruit.

De denktank verwacht dat de economische groei in de eurolanden dit jaar uitkomt op 1,4 procent. In november werd nog een plus van 1,1 procent voorspeld. Ondanks de iets rooskleurigere prognose blijven de eurolanden achterlopen bij veel andere ontwikkelde economieën, mede door de zeer lage inflatie en een aanhoudend zwakke vraag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Duitse politici: "Geef de Grieken nazigeld terug"

Krijgt Griekenland na lang zeuren en dreigen dan toch zijn zin en betaalt Duitsland een oorlogsschuld van vele miljarden terug? Duitse politici dringen er bij bondskanselier Angela Merkel op aan om eindelijk de portemonnee te trekken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Market Update (18 maart 2015)

Rabobank bereid zich voor op negatieve rente, veel interesse voor koopwoningen door lage maandlasten, demonstranten steken politieauto's in Frankfurt in brand, China verkoopt opnieuw dollars en Europese landen sluiten zich aan bij nieuwe Chinese ontwikkelingsbank.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs