EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17571 tot 17575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 januari 2015

India importeerde 28% van wereldwijde zilverproductie in 2014

Import Zilver India naar record in 2014 28 januari 2015 in Zilver

Import Zilver India naar record in 2014 28 januari 2015 in Zilver

Import Zilver India is in 2014 op een nieuw record uit gekomen. In november van 2014 importeerde India evenveel als in geheel 2009. De maandelijkse import kwam in november uit op 1254 ton zilver. De totale hoeveelheid in de eerste 11 maanden van 2014 kwam uit op 6789 ton. In december van 2013 importeerde India 900 ton. Onze schatting lag voor december 2014 op 700 ton maar het cijfer lijkt nu lager uit komen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

5 signalen dat de crash in olie nog niet over is

Wie een jaar geleden zou gezegd hebben dat olie zou crashen tot $45 per vat zou gek verklaard zijn. Toch zijn er een aantal moedige economisten die voor de oliecrash gewaarschuwd hebben. Een ervan is Jesse Colombo, en hij denkt dat de daling nog niet voorbij is. Hij ziet vijf verontrustende signalen in de oliemarkt:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Fed blijft geduldig met verhogen rente

De Federal Reserve (Fed) handhaaft de rente in de Verenigde Staten en kan geduld hebben met een toekomstige verhoging. Dat maakte het Amerikaanse stelsel van centrale banken woensdag bekend na afloop van een beleidsvergadering.

De Federal Reserve (Fed) handhaaft de rente in de Verenigde Staten en kan geduld hebben met een toekomstige verhoging. Dat maakte het Amerikaanse stelsel van centrale banken woensdag bekend na afloop van een beleidsvergadering.

De Fed hield het belangrijkste rentetarief onveranderd in de bandbreedte tussen 0 en 0,25 procent, die al sinds eind 2008 wordt gehanteerd. Eerder liet de Fed ook al weten geduld te zullen betrachten met het verhogen van de rente en dat de timing afhangt van de economische data. De verwachting in de financiële markten is dat medio dit jaar de rente opgekrikt zal gaan worden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Geld stroomt weg van Griekse banken

In de weken voor de vervroegde verkiezingen in Griekenland van vorige zondag is massaal geld weggehaald bij de Griekse banken. Dat meldt een anonieme bron aan het financiële agentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Bank van Pireaus is de helft van haar waarde kwijt sinds de verkiezing van Syriza

De Griekse banken worden verpletterd. De beurs van Athene is woensdag gesloten met een verlies van 9,24%. Banken krijgen het veel harder te verduren. De vier grote Griekse banken verloren op zijn minst 20%. De Bank van Pireaus moest op 2 dagen zelfs 49% van haar beurswaarde afstaan.

De Griekse banken hebben sinds de verkiezing van het radikaal-linkse Syriza ruim 30 tot 50% van hun waarde verloren. Aandeelhouders lijken eieren voor hun geld te kiezen, nu de kersverse premier Tsipras al verschillende maatregelen heeft doorgevoerd die aangeven dat het hem menens is met zijn campagnebeloften.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs