Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 17586 tot 17590
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Brood dreigt luxeproduct te worden voor gewone Rus

De val van de Russische roebel is voorlopig gestuit en de munt is op dit moment enigszins gestabiliseerd. Gezien de talrijke sancties die het Westen Rusland hebben opgelegd, mag het niet verbazen dat de Chinezen het land hebben gered – wel, min of meer toch.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Bitcoin in 2015, kansen of gevaren?

Bobby Lee, CEO en mede-oprichter van BTC China is het eens met deze stelling. ‘De reden dat de koers van de Bitcoin zo bewegelijk is, is dat de waarde van de hoeveelheid Bitcoins die in omloop zijn nog vrij laag is. Theoretisch gezien kan de waarde van het aantal circulerende Bitcoins, mits breed geaccepteerd, met 100 of zelfs 1000 maal toenemen.’ Dat betekent echter ook dat de prijs drastisch moet dalen, wat voor de komende jaren een erg hoge volatiliteit betekent, legt de CEO uit.

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

'Noord-Korea viseert alle Amerikaanse bolwerken'

Amerikaanse maatregelen tegen Noord-Korea voor de cyberaanval op filmstudio Sony Pictures, zullen met represailles tegen het Witte Huis en andere doelwitten van de Verenigde Staten worden bestraft. Dat heeft een woordvoerder van de Noord-Koreaanse militaire autoriteiten gezegd in een reactie op uitspraken van de Amerikaanse president Barack Obama over de beslissing van Sony om de geplande lancering van de film ‘The Interview’ te schrappen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Sancties jagen Russische huizenkopers weg uit Londen

De sancties die tegen Rusland werden ingesteld na de crisis in Oekraïne laten zich ook voelen op de Londense huizenmarkt. Makelaars zeggen dat er sinds november bijna geen Russische klanten meer te zien zijn. Enkel de allerrijkste Russische oligarchen hebben middelen om de sancties te omzeilen.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Rusland helpt met 440 miljoen euro bank uit de brand

De centrale bank van Rusland voorziet de Russische Trust Bank van 30 miljard roebel (circa 440 miljoen euro) om een faillissement van de instelling te voorkomen.

[...]