EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17601 tot 17605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

Waarom Griekenland zijn schulden nooit kan afbetalen

Europese officials zouden moeten accepteren dat Griekenland zijn schuld van 366 miljard dollar mogelijk nooit zal afbetalen, zo zeiden verschillende analisten deze week.

Europese officials zouden moeten accepteren dat Griekenland zijn schuld van 366 miljard dollar mogelijk nooit zal afbetalen, zo zeiden verschillende analisten deze week.

‘De Griekse schuld kan in dit leven niet meer afbetaald worden’, zei Kingsley Jones, oprichter en CIO van Jevons Global tegenover Cnbc. ‘We moeten simpelweg realistisch worden over de zaak. De Griekse schuld komt neer op 175 procent van het bruto binnenlands product.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

Zwaarste crisis ooit voor Belgische autodealers

De Belgische autodealers maken hun zwaarste crisis ooit mee. Autoverkopers maken nauwelijks nog winst, zo blijkt uit een doorlichting van de sector door Federauto waarover De Tijd maandag bericht op zijn website. "Er komt een forse consolidatie aan", zegt Federauto-voorzitter Carl Veys.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD 23 februari 2015 in Goud

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD 23 februari 2015 in Goud

John Paulson, bekend hedgefundmanager, houdt zijn positie in goud aan. De laatste cijfers duiden erop dat het fonds van John Paulson, Paulson en CO, de grootste aandeelhouder blijft van de SPDR Gold Trust (GLD). Het fonds van John Paulson heeft maar liefst meer dan 10 miljoen aandelen in de GLD. De SPDR Gold Trust is het grootste goudfonds ter wereld.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

Wereldwijd 4% meer zilver geproduceerd in 2014

De wereldwijde zilverproductie kan in 2014 wel eens hebben gepiekt. Dat stelt het in edelmetalen gespecialiseerde Metals Focus. Het bedrijf is een van de voornaamste analytische bedrijven die onderzoek doet naar de voorraden en vraag naar edelmetalen. In de nieuwste nieuwsbrief van het bedrijf, gaf het inzicht in wat het bedrijf momenteel ziet gebeuren in termen van de wereldwijde productie van zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Een twintigste land verlaagt zijn basisrente... wereld zit in een globale recessie

De Israëlische centrale bank heeft de rente verlaagd van 0,15 tot 0,10%. Israël is daarmee al het twintigste land dat dit jaar zijn basisrente naar beneden toe aanpast. Nooit eerder in zijn vrij korte geschiedenis stond de basisrente in de joodse staat lager.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs