EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17636 tot 17640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

‘Probleemkredieten kostten banken 20 miljard’

ABN Amro, ING en Rabobank hebben een verlies geleden van 20 miljard euro op probleemkredieten sinds het uitbreken van de financiële crisis zeven jaar geleden. Dat blijkt zaterdag uit een eigen onderzoek van NRC Handelsblad.

Dergelijke verliezen worden door iedereen in de samenleving gevoeld. Banken hebben een deel van de stroppen terugverdiend door onder meer spaarrentes te verlagen en de rentes op kredieten te verhogen. Ook hebben ze het salaris van personeel gekort.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Topbankiers: “Sla wapens, voedsel en goud in”

Joris Luyendijk heeft een boek geschreven over de financiële crisis, dat schreven we onlangs hier al. Bij Kanaal Z mocht de Nederlander aanschuiven voor een gesprek. Openhartig toont de onderzoeksjournalist aan dat preppers en libertairen nog zo gek niet zijn.

In het interview vertelt Luyendijk vrijuit over hoe topbankiers en beleggingsadviseurs de crisis van 2008 beleefd hebben. Opvallend daarbij is dat de gewone man, op wat libertairen na, nog steeds niet lijkt te beseffen hoe dicht we bij een totale burgeroorlog zaten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Uitzonderlijke onenigheid: Rusland en Brazilië weigeren goedkeuring IMF-hulpplan voor Oekraïne

De Russische en Braziliaanse vertegenwoordigers bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) hebben geweigerd om voor het hulpplan te stemmen dat de instelling Oekraïne heeft toegekend eergisteren. Dat wijst op een ongewoon niveau van interne onenigheid, zo is vernomen uit overeenstemmende bronnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

S&P blijft twijfelen aan Griekenland

Standard & Poor’s S&P blijft somber gestemd over de kredietwaardigheid van Griekenland.

Standard & Poor’s S&P blijft somber gestemd over de kredietwaardigheid van Griekenland.

Volgens de kredietbeoordelaar blijft onzeker of het land erin slaagt tot overeenstemming te komen met zijn schuldeisers over aanvullende financiering, en of het aan al zijn betalingsverplichtingen kan blijven voldoen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Dit gebeurt er als Griekenland de euro verlaat

Natuurlijk is vorige maand de bailout-overeenkomst voor Griekenland met 4 maanden verlengd. Een oplossing is er echter nog steeds niet en ook de hervormingsplannen die Griekenland heeft ingediend, worden door de ministers van Financiën van de eurolanden niet gewaardeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs