Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 17636 tot 17640
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 3 januari 2015

Economische vooruitzichten 2015

Het bericht dat de Amerikaanse economie in het derde kwartaal van 2014 een groeispurt heeft gemaakt, genoemd werd een groei van 5% van het Bruto Nationaal Product op jaarbasis, was goed getimed. Met het voorspelseizoen dat net goed en wel was begonnen kon gerekend worden op een optimaal effect.

Zwartkijkers en somberaars zouden de buitengewoon positieve cijfers moeilijk kunnen negeren. Een fraai staaltje van verwachtingsmanagement.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zaterdag 3 januari 2015

"Eurozone hoeft Griekenland niet meer te redden"

Politici in de Eurozone zijn niet langer verplicht Griekenland overeind te houden, omdat het land niet langer van fundamenteel belang is voor het voortbestaan van de muntunie. Dat zei Michael Fuchs, lid van de de politieke partij van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zaterdag 3 januari 2015

Oliver Stone: "Staatsgreep Oekraïne werk van CIA"

Volgens filmmaker Oliver Stone was de Amerikaanse inlichtingendienst CIA in februari betrokken bij de staatsgreep in Oekraïne. Hij werkt momenteel aan een documentaire over de voormalig Oekraïense president Viktor Yanukovych, die na de staatsgreep het land ontvluchtte. Oliver Stone sprak onlangs vier uur met Yanukovych en kreeg daardoor een andere kant van het verhaal te horen.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zaterdag 3 januari 2015

Mecking en Hogervorst: “huizenprijzen gaan halveren”

Gaat het ergste doemscenario uitkomen? Pieter van der Werff bespreekt het met Erik Mecking en Elmer Hoogervorst. Zij schreven het boek Deflatie in aankomst.

De voorspellingen van de schrijvers van het boek Deflatie in aankomst liegen er niet om. De crisis gaat keihard terugkomen en de huizenprijzen zullen gerekend vanaf de top van 2008 halveren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 3 januari 2015

'Dekkingsgraad pensioen in 2014 per saldo gedaald'

De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is het afgelopen jaar per saldo gedaald.

Eind december 2014 stond de dekkingsgraad op 108 procent, een daling van een procentpunt ten opzichte van de maand ervoor. Vergeleken met eind december 2013 is de daling eveneens een procentpunt.

Dat blijkt uit de vrijdag gepubliceerde Pensioenthermometer van adviesbureau Aon Hewitt.