Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 17641 tot 17645
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Bitcoinbeurs dicht na roof door hackers

De bitcoinbeurs Bitstamp is tijdelijk uit de lucht na een vermeende aanval door hackers. Zij zouden een 'wallet' van het bedrijf, waarin de digitale munten worden opgeslagen, hebben leeggeroofd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

PS: "Europa moet ophouden met druk uit te oefenen op Griekse bevolking"

"Europa moet ophouden met druk uit te oefenen op de Griekse bevolking." Dat heeft de PS verklaard na afloop van een partijbureau waar de nieuwe politieke spanningen rondom Griekenland besproken werden.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Europa wil eigen tv-zender lanceren als wapen tegen Russische propaganda

Het diplomatieke conflict met Rusland over de crisis in Oekraïne zou ertoe kunnen leiden dat de Europese Unie een eigen televisie-zender gaat oprichten die nieuwsprogramma's in het Russisch zal uitzenden. Die zender moet volgens de initiatiefnemers een tegengewicht gaan vormen voor de bijzonder agressieve propaganda in de Russische media.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

De wereld op z’n kop: leger wil geld uitgeven dat het niet heeft

Het is geen geheim dat de Belgische legerleiding niet graag neerkijkt op een miljard meer of minder. Zo hebben we verschillende keren geschreven over de beruchte F-35 of Joint Strike Fighter (JSF) die het leger bij monde van de vorige minister van Defensie Pieter De Crem een heel sterke voorkeur heeft gegeven voor de mislukte en vooral veel te dure straaljager.

Bron: kuifjeindekeuken.nl
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Bye bye, zwaai, zwaai: de 25 beste Zwitserlevengevoelparadijzen

Omdat de kosten in Nederland almaar blijven stijgen en sparen niets meer oplevert en je van beleggen alleen maar nerveus wordt, kunnen pensionado’s beter hun tegoeden van de bank halen en vertrekken. Maar waarheen? International Living’s Annual Global Retirement Index heeft uitgezocht in welke landen je nog een echt Zwitserlevengevoel krijgt.