EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17641 tot 17645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Verslaving aan schulden maakt van inflatie een noodzaak

De nieuwssite Zero Hedge vestigt de aandacht op de explosieve groei van de wereldwijde staatsschulden. De financiële nieuwswebsite verwijst daarvoor naar een grafiek die eerder in de krant The Telegraph was verschenen. Geconcludeerd wordt dat de ontwikkelde landen aan schulden zijn verslaafd, terwijl de schuldenbergen door de lage inflatie steeds groter worden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Hoe Griekenland op knullige wijze uit de euro kan vallen

Met een beetje goede wil, kan Griekenland prima in de eurozone blijven. Maar juist daar ontbreekt het aan. De Griekse regering doet er vooralsnog alles aan om maximaal wantrouwen te kweken in de confrontatie met zijn internationale schuldeisers. Het recept voor een ‘Grexit’, stelt Z24’s Jeroen de Boer.

Na vijf jaar kwakkelen lijkt de eurozone eindelijk op weg naar iets wat op beginnende economische groei lijkt,  geholpen door de zwakke euro, die exporteurs steunt, en lage olieprijs. Ook op de beurs is het feest, met forse koersstijgingen van aandelen in Europa en de VS.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Russische centrale bank verlaagt rente opnieuw

De centrale bank van Rusland heeft vrijdag de rente verder verlaagd om zo de Russische economie te stimuleren.

Het toonaangevende rentetarief ging van 15 naar 14 procent. Veel economen hadden al verwacht dat de Russische centrale bank de rente opnieuw zou verlagen. In januari werd de rente in Rusland nog onverwacht met 2 procentpunt verlaagd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

5 miljoen Noren worden in één jaar 63 miljard euro rijker

‘Government Pension Fund Global’. Dat is de volledige naam van het Noorse staatsfonds dat als doel heeft de olierijkdom van het land te bewaren voor toekomstige generaties.

‘Government Pension Fund Global’. Dat is de volledige naam van het Noorse staatsfonds dat als doel heeft de olierijkdom van het land te bewaren voor toekomstige generaties.

Het fonds is dus –  in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – geen echt pensioenfonds, aangezien het geen verplichting heeft pensioenen te betalen.

Het fonds beheert momenteel een duizelingwekkende 812 miljard euro, wat neerkomt op zo’n 162.000 euro per inwoner. Moet het nog gezegd dat de Noorse overheid een goede huisvader is geweest?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

De tien veiligste steden ter wereld

Op zoek naar een nieuwe stad om naar te verhuizen? Of gewoon een vakantiebestemming waar men zich over zijn veiligheid geen zorgen hoeft te maken? Dan is de ranglijst met de veiligste steden ter wereld van de Economist Intelligence Unit misschien een goede keuzehulp.

Het onderzoeksbureau maakt een uitgebreide beoordeling van de persoonlijke en digitale veiligheid in de steden. Ook de kwaliteit van de lokale gezondheid en infrastructuur wordt meegewogen. Hierna volgt de top tien met de meest veilige steden van dit ogenblik.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs