EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17651 tot 17655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

‘Het gaat om Europa, niet om één land’

,,Het gaat niet om één land, maar om Europa.” Dat zei de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble vrijdag in Brussel, waar later in de middag overleg begint tussen de eurolanden over de Griekse schuldenproblematiek. ,,We moeten elkaar kunnen vertrouwen.”

Lees verder op thepostonline.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Royal Bank of Scotland schrijft miljarden af

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn winst vorig jaar naar verwachting bijna volledig zien verdampen, door een enorme afschrijving op de waarde van zijn Amerikaanse bank Citizen's.

RBS heeft volgens de ingewijden circa 4 miljard pond (5,4 miljard euro) afgeschreven op Citizen's, omdat de bank veel minder waard is dan gedacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

'Verenigd Koninkrijk niet langer wereldmacht na EU-exit'

Het Verenigd Koninkrijk verliest zijn invloed op de wereld als het land uit de Europese Unie (EU) stapt. Ook wordt het koninkrijk gewaarschuwd voor de economische consequenties van een exit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Chinese vraag naar goud is dit jaar enorm

De Chinese vraag is volgens de Shanghai Gold Exchange (SGE) dit jaar tot nu toe al 32 procent hoger dan vorig jaar. De vraag zou tot nu toe uitkomen op 374 ton, tegenover 320 ton een jaar geleden. En vorig jaar was al een record, hoewel destijds het nieuwe jaar wat eerder viel en het dus misschien niet volledig vergelijkbaar is.

Veel analisten die gespecialiseerd zijn in goud geloven nu dat de Chinese vraag wat zal afnemen tot het begin van het derde kwartaal, net als vorig jaar, wanneer het geven van cadeaus vanwege de viering van het nieuwe jaar in China achter de rug is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Goud en zilver report (Week 8)

De goudprijs daalde de afgelopen week van €1.079,22 naar €1.056,43 per troy ounce (-2,11%), terwijl de prijs van een kilo zilver in een week tijd van €489,75 naar €458,77 zakte (-6,33%). De prijsdaling van beide edelmetalen is opvallend, aangezien er de afgelopen week veel te doen is geweest om Griekenland.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs