EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17656 tot 17660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Porosjenko: Nemtsov had bewijs van Russische hand in oorlog Oekraïne

De Oekraïnse president Porosjenko zegt dat de Russische oppositieleider Boris Nemtsov, die vrijdagavond werd doodgeschoten in Moskou, bewijs had van Russische betrokkenheid bij de oorlog in Oekraïne. Volgens Porosjenko zou Nemtsov snel met de onthulling komen, en moest hij daarom worden vermoord.

Porosjenko bracht zaterdag een eerbetoon aan Nemtsov. Hij zei daarbij dat hij de Rus een paar weken geleden had gesproken, en dat Nemtsov hem toen had verteld over die informatie die hij had over de Russische hand in de oorlog. ‘Iemand was daar kennelijk bevreesd voor en ze hebben hem vermoord’, aldus Porosjenko.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Centrale bank China verlaagt rente opnieuw

De Volksbank van China verlaagt opnieuw een aantal belangrijke rentetarieven in een poging de weggezakte economische groei een impuls te geven.

De Volksbank van China verlaagt opnieuw een aantal belangrijke rentetarieven in een poging de weggezakte economische groei een impuls te geven.

Dat maakte de centrale bank van de op een na grootste economie ter wereld zaterdag bekend.

Het is de tweede keer in enkele maanden tijd dat de Volksbank zich genoodzaakt voelt tot een dergelijk ingrijpen. In november werden de rentetarieven ook al teruggeschroefd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Goud maakt een comeback, je moet alleen wel 2 jaar geduld hebben

Goud zal het komende jaar verder onder druk komen te staan dankzij de Federal Reserve die steeds dichter bij het verhogen van de rentetarieven komt. De vooruitzichten voor goud zien er echter veelbelovend uit voor de komende jaren, dat zegt Bank of America Merrill Lynch.

‘Op dit moment zijn beleggers niet in de stemming om goud aan te houden omdat ze denken dat de Amerikaanse Fed de rentes zal verhogen. Ik denk daarom dat goud in de komende 3 maanden een neerwaarts risico heeft en naar de 1100 dollar per ounce kan gaan’, vertelt Franciso Blanch, grondstoffenanalist bij Bank of America Merrill Lynch. ‘Kijk je echter naar een termijn van 2 of 3 jaar, dan zien de dingen er een stuk rooskleuriger uit voor goud.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Liberale Russische politicus Nemtsov vermoord

De liberale Russische politicus Boris Nemtsov is vrijdagavond op straat in Moskou vermoord.

Dat melden Russische media volgens de BBC. Nemtsov was vicepremier in 1997 en 1998 onder president Boris Jeltsin.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs