EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17661 tot 17665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015

Grootste Goudmijn ter Wereld blijft Goud trouw

Barrick Gold gaat Terug naar de Toekomst 20 februari 2015 in Goudmijnen

Barrick Gold gaat Terug naar de Toekomst 20 februari 2015 in Goudmijnen

Barrick Gold heeft heeft duidelijkheid gegeven over de strategische plannen van het bedrijf. De CEO van Barrick Gold, Kevin Thornton, heeft deze week in een toelichting op de kwartaalcijfers de plannen van het bedrijf uit de doeken gedaan. Barrick Gold leek plannen te hebben om zich meer te focussen op een breder productenpalet. Maar Thornton gaf aan dat Barrick Gold terug naar de toekomst wil.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015

“Cyclische grondstoffen profiteren dit jaar”

De prijzen van grondstoffen staan onder druk door de lage energieprijzen. De olieprijs veerde de laatste tijd weer wat op, maar de OPEC blijft in een snel tempo olie de markt op brengen en goedkoop verkopen aan Azië. De OPEC zal uiteindelijk de productie wel beperken, maar de olieprijzen blijven vooralsnog volatiel.

Dankzij de lage inflatie blijft het monetaire beleid wereldwijd ruim, wat de vraag naar andere cyclische grondstoffen op de middellange termijn aanjaagt, zo stelt ETF Securities in een rapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015

Wat u moet weten over het akkoord met Griekenland

Eurolanden hebben vrijdag een akkoord bereikt over het verlengen van de steun aan Griekenland. Precieze details moeten nog ingevuld worden, maar er is een begin gemaakt om verder te werken.

Wat is er precies afgesproken

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015

Grote staking in Amerikaanse oliesector breidt verder uit

De staking in de oliesector in de Verenigde Staten breidt uit. Vandaag lanceerde de vakbond United Steelworkers (USW) een oproep in vier fabrieken om er het werk neer te leggen. De staking, in negen sites, startte op 1 februari. Het gaat om de grootste actie sinds 1980 in de sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015

'Redding Petrobras kan Brazilië 5 procent van bbp kosten'

Een redding van het Braziliaanse staatsbedrijf Petrobras kan het Zuid-Amerikaanse land 5 procent van de economie kosten.

Een redding van het Braziliaanse staatsbedrijf Petrobras kan het Zuid-Amerikaanse land 5 procent van de economie kosten.

Dit stelt een analist van kredietbeoordelaar Moody’s, zo meldt persbureau Reuters . Petrobras heeft ongeveer 110 miljard dollar aan schulden, oftewel 5 procent van het Braziliaanse bbp.

Als het bedrijf voor eind april en eind juni geen gecontroleerde cijfers naar buiten brengt, hebben schuldeisers het recht om versnelde terugbetaling te eisen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs