EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17666 tot 17670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Jaap van Duijn: ‘We leven nog altijd boven onze stand”

Alles wat in de crisis fout ging in de crisis, is fout blijven gaan. Dat schrijft de econoom Jaap van Duijn

Alles wat in de crisis fout ging in de crisis, is fout blijven gaan. Dat schrijft de econoom Jaap van Duijn

Onze economie is totaal uit balans, stelt econoom en oud Robeco-bestuurder Jaap van Duijn in zijn nieuwe boek “Uit Balans”. In plaats van dat gezinnen sparen, zitten die zwaar in de schulden in de vorm hypotheken. Bedrijven, die eigenlijk fors zouden moeten investeren, zijn daarentegen fors aan het sparen.

Deze en vele andere problemen in onze economie zijn volgens Van Duijn ontstaan sinds eind jaren tachtig. De normen en waarden in het economisch verkeer zijn volgens hem vervaagd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Wereldwijde aandelen klimmen naar nieuwe records

Veel wereldwijde aandelen zijn recent gestegen naar nieuwe records nu monetaire stimulans in Europa en Japan zorgt voor meer winsten, terwijl ook aandelen uit de Verenigde Staten naar niet voorspelde nieuwe hoogtes stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Video: Poetin over False flag aanslagen (2012)

Afgelopen week werd Boris Nemtsov in Moskou neergeschoten. Hij was een van de leidende personen binnen de Russische liberale oppositiepartij ‘Unie van Rechtse Krachten’. Wie er achter de moordaanslag zit is tot op heden nog onduidelijk. Zit Poetin achter deze aanslag of is het een false flag operatie?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Market Update (2 maart 2015)

Warren Buffett wil meer buiten de VS beleggen, oliefonds van Azerbeidzjan wil Chinese yuan aanhouden, Ierland had plannen klaarliggen voor uiteenvallen euro, Litouwen krijgt aardgas van de VS en China laakt anti-Rusland sentiment VS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Finse economie in het rood

De Finse economie is in 2014 -voor het derde jaar op rij- gekrompen, met 0,1 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Finse bureau voor statistiek. Voor het eerst moeten de Finnen ook een begrotingstekort van meer dan 3 procent slikken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs