EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17681 tot 17685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

‘ECB geeft Grieken iets meer ruimte’

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het maximale bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend met 5 miljard euro verhoogd. Dat meldde de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung donderdag op basis van anonieme bronnen.

De totale omvang van de zogeheten Emergency Liquidity Assistance (ELA) zou hierdoor zijn toegenomen tot 65 miljard euro. Deze steun kan worden verstrekt door de centrale bank van een euroland, in dit geval die van Griekenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Deflatie debacle: Amerika ligt maar iets achter op Japan en Europa

Albert Edwards, strateeg bij Société Générale, staat vooral bekend om zijn pessimistische blik op de toekomst en wordt daarom ook wel de Permabear genoemd, iemand die een voorliefde heeft Bearisch te zijn.

Albert Edwards, strateeg bij Société Générale, staat vooral bekend om zijn pessimistische blik op de toekomst en wordt daarom ook wel de Permabear genoemd, iemand die een voorliefde heeft Bearisch te zijn.

In zijn laatste “Société Générale rapport” voorspelt hij weer geen goeds, nu voor de toekomst van de Verenigde Staten. Na Japan, Europa en elders, zal uiteindelijk Amerika worden geslagen met een verwoestend deflatie debacle. Nog sterker, wanneer het aan het licht zal treden dat globale wereldeconomie vast zit in een “geen-groei modus”, zullen aandelenmarkten wereldwijd aan diggelen geslagen worden. Dit zal tevens uitwijzen dat centrale banken er opnieuw in waren geslaagd de luchtbel nog verder op te blazen.

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Eerste koopsignaal goud sinds 2009

Er is een belangrijk koopsignaal gesignaleerd voor goud. Maar voor je je kluis begint vol te stoppen met goudbaren, het is een lange termijn koopsignaal. Het kan dus nog even duren vooraleer de markt dit door heeft. Maar dit signaal zien we slechts om de paar jaren.

De MACD-indicator is een technische indicator die het momentum meet. Dit momentum bepaalt of een actief overkocht of oververkocht is. Op onderstaande grafiek zie je de maandelijkse goudprijs sinds 2005. Bij de rode pijltjes geeft de MACD-indicator een verkoopsignaal, bij de groene pijltjes een koopsignaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

Foto zegt soms meer dan 1000 woorden: Wat weet Janet Yellen wat de rest niet weet?

De wereldwijde top aan financiële leiders kwam afgelopen dinsdag samen. Ze kwamen overeen dat het devalueren van hun munt om economische groei te stimuleren een goed idee is. Iedereen was tevreden met deze beslissing, behalve …

Het devalueren van een munt om een land competitiever te maken werkt, … totdat het niet meer werkt. Dat is onder andere het geval wanneer iedereen zijn munt devalueert. Eerst was de Verenigde Staten die QE lanceerde, daarna volgde Japan en sinds vorig jaar doet de ECB ook volop mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015

IMF-financiering. Zegen of vloek voor Oekraïne?

De topvrouw van het Internationale Monetaire Fonds Christine Lagarde is bereid om Oekraïne economie uit de nood te helpen Dat heeft ze vandaag verklaard, meldt BBC:”Al heeft de Oekraïense premier Arseniy Jatsenjoek al gezegd dat het reddingspakket heel wat moeilijke hervormingen bevat.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs