EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17681 tot 17685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Ook China zal pensioenleeftijd moeten verhogen

Om te vermijden dat het Chinese pensioenfonds de volgende jaren met belangrijke verliezen zou worden geconfronteerd, zal de regering zich wellicht verplicht zien om de officiële pensioenleeftijd geleidelijk aan te verhogen. Dat heeft Yin Weimin, Chinees minister van personeelsbeleid en sociale zekerheid, aangekondigd.

Analisten hebben al langer gewaarschuwd dat de demografie van het land tot een potentiële crisis bij het Chinese pensioenfonds zou kunnen leiden. Volgens sommige ramingen zouden de tekorten van het Chinese pensioenfonds over de volgende twintig twintig jaar kunnen oplopen tot bijna 11 biljoen dollar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Het smerige geheim achter de S&P500

Je leeft op een warm rustig eiland ergens in Italië. Je hebt een mooi huis, een goed uitzicht en vooral rust met veel groen om je heen, een aangenaam klimaat en vaak een strakblauwe hemel. Je geluk kan niet op, want op het eiland zit een restaurant waar je eens in de week een ‘chicken cacciatore’ besteld bereidt met door de eigenaar gekweekte tomaten en specerijen.

De kwaliteit van restaurant is zo goed waardoor er na verloop van tijd steeds meer mensen gaan eten. Het eiland trekt veel toerisme en het wordt drukker. De restauranteigenaar kan op een gegeven moment niet meer aan voldoende ingrediënten komen wegens de hoge vraag. Hij besluit zijn eigen gekweekte tomaten te vervangen met massaproductie tomaten. Niemand die het proeft op misschien een enkeling na. Na verloop van tijd moet de olijfolie eraan geloven en na een jaar of 2 zijn zo goed als alle originele ingrediënten vervangen met massa ingrediënten uit de fabriek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Ierland is EU-groeikampioen

De Ierse economie is vorig jaar met 4,8 procent gegroeid. Dat blijkt uit een schatting van de overheid, die benadrukt dat het om de snelste jaargroei gaat van een EU-land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Waar is Poetin? Russische president laat zich al een week niet zien!

Er is helemaal niets mis met de Russische president Vladimir Poetin, hij is zo fris als een hoentje.

Er is helemaal niets mis met de Russische president Vladimir Poetin, hij is zo fris als een hoentje.

Dat heeft het Kremlin donderdag gezegd. Poetin zou deze week een bezoek brengen aan buurland en bondgenoot Kazachstan, maar de reis werd afgezegd. Volgens bronnen in Kazachstan was Poetin ziek.

De speculaties over de gezondheidstoestand van Poetin groeien omdat hij al een week niet in het openbaar is verschenen. Op woensdag zou Poetin een gesprek hebben met een vertegenwoordiging uit de Georgische afvallige regio Zuid-Ossetië, maar ook dat gesprek werd op het laatste moment afgelast. Het laatste publieke optreden was een gesprek met de Italiaanse premier Matteo Renzi op 5 maart.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Er kleeft Grieks bloed aan de handen van de Trojka

De besparingsmaatregelen die Griekenland over zich heen heeft gekregen als ware ze de grootste zondvloed die de Trojka heeft kunnen laten neerdalen op een Europees land. En, verdommme, het zijn de financiële grootmeesters menens: die Grieken gaan boeten!

Alleen… euh… hebben Europa en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) er wel eens aan gedacht dat de besparingen letterlijk levens kunnen kosten?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs