EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17711 tot 17715
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

‘Dieselprijs onder 1 euro is té goedkoop’

Nu de prijs voor een liter diesel bij een aantal tankstations dinsdag onder de 1 euro gedoken is, roept Bond Beter Leefmilieu (BBL) op om de accijnzen op diesel gelijk te schakelen met die op benzine. ‘Een prijs onder 1 euro is té goedkoop en riskeert het brandstofverbruik te doen toenemen, met meer files en meer vervuiling als resultaat’, klinkt het dinsdag.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

"Venezuela komt in financiële nood door lage olieprijs"

De forse daling van de olieprijs zadelt Venezuela op met grote financiële problemen. De kans dat het Latijns-Amerikaanse land niet meer aan zijn betaalverplichtingen zal kunnen voldoen, is aanzienlijk gestegen, waarschuwt kredietbeoordelaar Moody's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

‘Air France-KLM schrapt 5000 banen’

Air France werkt aan een nieuw kostenbesparingsprogramma waarbij tot 5000 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

Air France werkt aan een nieuw kostenbesparingsprogramma waarbij tot 5000 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

De Franse zustermaatschappij van KLM schrapte de afgelopen jaren al bijna 8000 banen in een poging de kosten omlaag te brengen en de concurrentiepositie te verbeteren. De resultaten zijn daardoor wel verbeterd, maar met name de arbeidskosten blijven te zwaar op de begroting wegen, terwijl de concurrentie alleen maar heviger is geworden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Deze indicator wijst op een zorgwekkende markt

Hoe kan het dat het gemiddelde inkomen en de reële lonen dalen, terwijl de levensstandaard en economische welvaart van de bevolking in de Verenigde Staten toeneemt? Het lijken twee dingen die simpelweg niet samen kunnen gaan. Hoe kan dit? En is het zorgwekkend?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Energiecrisis in Bulgarije door de sanctiepolitiek van de EU

In Bulgarije dreigt een energiecrisis, omdat de Europese Unie zo graag Rusland de voet wil dwarszetten. Hoe is dat zo gekomen?

In Bulgarije dreigt een energiecrisis, omdat de Europese Unie zo graag Rusland de voet wil dwarszetten. Hoe is dat zo gekomen?

Toen Bulgarije lid wilde worden van de EU, stelde Europa een paar voorwaarden. Bulgarije moest de verouderde kerncentrales sluiten. Van de zes reactoren in Kozloduy waren er in 2002 al twee buiten bedrijf gesteld. In 2007 werden ook reactor 3 en reactor 4 stilgelegd. Acht jaar later in 2015 moeten de laatste twee reactoren (no. 5 en 6), waarin regelmatig storingen optreden, gemoderniseerd worden. Maar er is een probleem. De reactoren zijn van Russische makelij en als Bulgarije geen hulp van Rusland krijgt, dan moeten ook de overgebleven reactoren worden stilgelegd. Als gevolg van de EU-sancties tegen Rusland, kunnen de kernreactoren waarschijnlijk niet gemoderniseerd worden.

Lees verder op Cassandraclub

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs