Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 17716 tot 17720
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

De nieuwe charts op bitcoinspot.nl: Kijken, vergelijken en kopen op 1 plaats.

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de nieuwe wisselkoersen voor bitcoinspot.nl en we zijn erg trots op het resultaat. Vandaag wil ik jullie laten zien welke opties er beschikbaar zijn in de nieuwe charts en laat ik per functie zien hoe het werkt. We zijn gek op feedback dus mocht je nog op of aanmerkingen hebben dan horen we het graag!

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

‘Omzet OPEC daalt 36 procent in 2015′

De leden van de Organisatie van Olie-Exporterende Landen (OPEC) zullen de omzet uit de export van olie zien dalen van circa 700 miljard dollar dit jaar tot 446 miljard dollar in 2015.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Roebelcrisis is de voorbode van een nieuwe financiële crisis

Rusland probeerde woensdag de val van de roebel te stutten door buitenlandse valuta op de markt te verkopen. Door een massale verkoop van dollars kon de munt in eerste instantie wat terrein herwinnen, al blijft het afwachten of van een opwaartse trend kan worden gesproken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

EU-sancties gericht tegen Krim in de maak

 De Europese Unie bereidt nieuwe sancties voor, die zijn gericht tegen investeringen in de Krim.

Het doel is om het zakendoen door Russische bedrijven daar te bemoeilijken en te beperken, zo is woensdag in Brussel vernomen van EU-ambtenaren. Het verbod op investeringen in de Krim zal vooral de olie- en gaswinning daar treffen.

Bovendien worden maatregelen getroffen die het toerisme in de regio treffen. Zo wordt het Europese cruiseschepen verboden om aan te meren in havens op de Krim. De steden rond de Zwarte Zee zijn een zeer populaire bestemming.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Wanneer rekent Rusland af met de dollar?

Met de daling van de olieprijs en de Russische inval in de Krim is een interessant geopolitiek schouwspel begonnen. In de reguliere media wordt Rusland als de grote verliezer neergezet, maar is Rusland werkelijk zo kwetsbaar en weerloos als de berichtgeving in de media suggereert?