EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17746 tot 17750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Europa spoort Athene aan tot verlenging programma, Britten vragen om "plan B"

Griekenland De Ecofin-raad, waar alle 28 Europese ministers van Financiën aan deelnemen, heeft een oplossing voor de Griekse crisis vandaag niet dichterbij gebracht. Griekenland wordt nog steeds aangespoord een verlenging van het steunprogramma aan te vragen, maar geeft niet thuis. De Britse minister George Osborne vraagt de eurozone intussen of ze over een "plan B" beschikt voor het geval een 'Grexit' onvermijdelijk wordt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Griekse premier zet aanval in op Eurogroep

De nieuwe Griekse regering zal zich houden aan het verkiezingsprogramma en eerder genomen bezuinigingsmaatregelen snel terugdraaien. Dat zei de nieuwe Griekse premier Alexis Tsipras vandaag volgens Griekse media.

Die zocht in zijn speech opnieuw de aanval op de Eurogroep, die het land miljardensteun geeft in ruil voor opgelegde bezuinigingsmaatregelen. Zijn regering zal zo snel mogelijk werk maken van wetgeving die haaks staat op bezuinigen.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Een blik op de oorlog in Oekraine vanuit het Kremlin

Er wordt al een gelachen met de Russische President Vladimir Putin. Maar Putin is geen eendagsvlieg die 15 jaar geleden aan het hoofd kwam van een voormalige wereldmacht, Putin is een man met een plan en het Westen slaagt er niet in om zijn plannen te doorgronden.

Kijk naar de wereld vanuit het perspectief van Putin en Rusland is aan het winnen. Putin blijft de onbetwiste leider van het Russische Rijk. Terwijl het Westen discussieerde of Rusland uit de G8 gegooid moest worden, had Putin ‘De Krim’ ingenomen en binnen de 48 uur onafhankelijk verklaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Lego sterkste merk, Apple meest waardevol

Speelgoedmaker Lego is het sterkste merk ter wereld, volgens een dinsdag gepubliceerde ranglijst van het Britse onderzoeksbureau Brand Finance.

Apple is commercieel het meest succesvolle merk.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Fysiek zilver: 11 miljoen ounces te weinig in 2015 volgens HSBC

Op 6 november vorig jaar sloot de zilverprijs op $ 15,46, een niveau dat we bij $ 50 eind april 2011 niet voor mogelijk hadden gehouden. Het is dus voorbarig om dit de definitieve bodem te noemen, maar als je onderstaande grafiek ziet, is de kans wel zeer groot.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs