EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1776 tot 1780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Zonder Duitsland gaat het niet werken

Het nieuwe jaar is best voortvarend van start gegaan. Ook in Europa gaat het beter, al is de euforie van de inkoopmanagers wel wat misplaatst. Want zolang EU-twijfelaar Duitsland geen regering heeft is de vaart er nog wel even uit, waarschuwt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

De Blockchain bestaat 9 jaar! Waar blijven nou al die killer-apps?

De Blockchain bestaat 9 jaar! Waar blijven nu al die killer-apps? Het is vandaag dus 9 jaar geleden dat het zogenaamde Genesis-block werd gemined door Satoshi Nakamoto. Sindsdien draaien er bijna ontelbare cryptocurrencies op bijna even zoveel blockchains. Blockchain heeft tot nu toe bewezen dat het stressbestendig is en zeer veilig. Voor digitaal geld is Blockchain bij uitstek geschikt maar hoe zit het met alle andere toepassingen die we zouden krijgen zoals digitaal stemmen, track & trace van diamanten, slimme contracten en ga zo maar door?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Olieprijzen in de lift door onrust Iran

De olieprijzen zijn woensdag gestegen tot de hoogste niveaus in zo'n tweeënhalf jaar door de aanhoudende onrust in Iran.

Het land heeft inmiddels zijn Revolutionaire Garde ingezet in een poging om de protesten in te dammen. Een en ander lijkt zijn weerslag te hebben op het sentiment op de oliemarkt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Na de bitcoin: virtuele munt 'ripple' in opmars

Beleggers in virtuele munten hebben een nieuwe lieveling: de ripple. Die is de afgelopen weken zo hard in waarde gestegen, dat hij inmiddels de tweede cryptocurrency ter wereld is, na de bitcoin. De ripple heeft de ethereum ingehaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Na de brexit: EU op zoek naar meer geld om het budget rond te krijgen

De Europese Unie moet op zoek naar nieuwe budgetten om zijn activiteiten het volgende decennium verder te kunnen financieren. Daarbij zal met een aantal nieuwe beleidsdoelstellingen rekening moeten worden gehouden. Bovendien moet het wegvallen van de bijdragen van Groot-Brittannië worden ingecalculeerd.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs