Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1776 tot 1780
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland

‘Merkel regeert als feodale vorstin’- In de maak zijnde groenrechtse coalitie VVD/CDA/D66/GL zal Merkels verwoestende beleid in bijna alle opzichten kopiëren

Merkels Duitsland lijkt in vrijwel niets meer op de vroegere BRD, en is vooral dankzij haar in veel opzichten een kopie geworden van de DDR.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Een nieuwe bron van ongenoegen

Waardeloze cijfers in zowel Amerika, Groot-Brittannië en Brazilië, verzucht macro-econoom Kees De Kort. En dan wordt er door de Amerikaanse overheid ook nog eens gewerkt aan een nieuw schuldenplafond.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Brexit niet gratis!

De Europese leiders zijn éénsgezind wat de brexit-onderhandelingen betreft. Eerst alle voorwaarden en de factuur voor de scheiding regelen, dan pas nieuwe relaties opbouwen. De Britse premier is niet akkoord. 

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Trendbreuk bij goud?

Het komt er in de eerste plaats op aan om de trend te definiëren. Sinds de dubbele bodem van 1999 en 2001 bevindt goud zich ontegenzeggelijk nog steeds in een opwaartse trend. Maar wanneer we de top van september 2011 als referentie nemen (1920 dollar), dan is die trend neerwaarts gericht.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 18 - 2017

Afgelopen week kregen de stieren het zwaar te verduren.

Op maandag werd het negatieve sentiment van de vrijdag voortgezet waardoor de koers gedurende de handelsdag steeds verder omlaag werd gestuurd naar een laagste stand van $17.55. Toch wisten de stieren van deze nieuwe dreun te herstellen en werd er stapje voor stapje terrein teruggewonnen. Het doorbroken 50 d. MA kon zelfs worden aangevallen maar er kon niet boven worden gesloten.