EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1776 tot 1780
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de goudprijs omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Noord-Korea dreigt met aanval op Amerikaanse legerbasis in Guam

Uren nadat de Amerikaanse president Donald Trump het Noord-Koreaanse regime had gewaarschuwd voor de gevolgen van de aanhoudende dreigementen aan het adres van de VS, kwam er ook oorlogstaal vanuit Pyongyang.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

“Noord-Korea heeft miniatuur-kernkop ontwikkeld”

Noord-Korea is er in geslaagd een miniatuur-kernkop te maken die binnen in zijn raketten kan worden geplaatst. Dat blijkt uit een vertrouwelijk verslag van de geheime dienst van het Defense Intelligence Agency, schrijft de Washington Post . Ook het Japanse ministerie van Defensie is er van overtuigd dat Noord-Korea nu over zo’n miniatuur-kernkop beschikt. Of Pyongyang het wapen al heeft uitgeprobeerd is niet duidelijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Land met laagste werkloosheid in de EU is niet Duitsland

Het land met laagste werkloosheid in de EU is niet Duitsland, maar de Tsjechische Republiek. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau Eurostat. In juni zat 2,9% van de Tsjechen zonder werk. Duitsland telde diezelfde maand 3,8% werklozen, de Europese Unie 7,7%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

De FED is het spoor bijster

Volgens macro-econoom Kees de Kort weet zelfs de FED geen raad meer met de ontwikkelingen op de Amerikaanse arbeidsmarkt. Want wat kunnen ze nog zeggen over de huidige tegenstrijdigheden?

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs