EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17751 tot 17755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Gaat, na Zwitserland ook Denemarken koppeling met euro verbreken?

Is het na Zwitserland de beurt aan Denemarken om de banden met de eurozone te verbreken?

Is het na Zwitserland de beurt aan Denemarken om de banden met de eurozone te verbreken?

Nu duiken er geruchten op dat er een ander land is die de koppeling met de euro ongedaan wil maken. Dat meldt GMtechnicals. Investeerders, beleggers en zelfs overheden worden steeds nerveuzer bij de gedachte dat de economie binnen de eurozone zich nooit meer gaat kunnen herstellen.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Goudprijs in euro dit jaar al 15 % hoger

De goudprijs kent een fantastische start dit jaar en vooral in euro’s … tot nader order nog steeds de munt waarmee wij betalen. De goudprijs steeg dit jaar al sterk in dollar termen en de euro verloor fors waarde ten opzichte van die dollar. Dit resulteert dan uiteindelijk in een forse stijging van de goudprijs in euro.

We zagen het al in Venezuela, Japan, Rusland, Iran … als de munt fors in waarde begint te dalen, is goud het enige dat zijn koopkracht kan bewaren. Wie zijn euro’s op zijn bankrekening graag steeds minder waard wil zien worden, mag dat uiteraard doen. We houden niemand tegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Draghi zet de geldpers aan: hoe zit dat precies?

ECB zet geldpers aan Draghi zet de geldpers aan: hoe zit dat precies?

ECB zet geldpers aan Draghi zet de geldpers aan: hoe zit dat precies?

De geldpers gaat aan: de Europese Centrale Bank (ECB) pompt tot september 2016 het onvoorstelbare bedrag van 1140 miljard euro in de economie. De economieredactie van RTL Nieuws legt uit hoe dat zit.

ECB-president Mario Draghi heeft aangekondigd tot september 2016 maandelijks 60 miljard euro in de economie te gaan pompen. Totaalbedrag: 1140 miljard euro. Populair gezegd heet dat: de geldpers wordt aangezet.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

ECB zorgt voor verassing

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft grotere nieuwe steunmaatregelen aangekondigd dan verwacht. Dat stelde hoofdeconoom Nick Kounis van ABN AMRO donderdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

ECB zet geldpers aan, opkopen staatschuld en private schulden voor 60 miljard per maand

De Europese Centrale Bank (ECB) neemt nieuwe, vergaande maatregelen om de economie en de inflatie in de eurozone te stimuleren. Een nieuw opkoopprogramma van staatsschuld en private schuld van 60 miljard euro per maand gaat van start. In totaal gaat het om ruim 1.000 miljard euro tot september 2016.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs