Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 17771 tot 17775
Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: zondag 28 december 2014

Wat gaat de goudprijs in 2015 doen?

Zal de goudprijs gaan stijgen of dalen in 2015?

We zetten een aantal voorspellingen voor u op een rijtje.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 28 december 2014

QZ8501 - Vlucht AirAsia bij Indonesië zoek, 169 aan boord

Incheckbalie van AirAsia in Singapore. Op 28 december raakte een vlucht van de maatschapij met daarin 155 passagiers en 7 bemanningsleden zoek tijdens een vlucht tussen Soerabaja en Singapore. Foto EPA

Een toestel van AirAsia, met aan boord 155 passagiers en 7 bemanningsleden, wordt vermist. De luchtverkeersleiding verloor zondagochtend het contact met het vliegtuig, dat onderweg was van het Indonesische Soerabaja naar Singapore.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 28 december 2014

Weidmann: lage olieprijs stimuleert economie

De sterke daling van de olieprijs is goed voor de economie, omdat consumenten en bedrijven daardoor minder hoeven te spenderen aan energie en meer kunnen uitgeven aan andere zaken. Dat heeft de president van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, gezegd tegen de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 28 december 2014

The internet of money, goud en bitcoin

BitGold heeft $3 miljoen bij elkaar weten te sprokkelen om begin 2015 een nieuw financieel platform in de lucht te krijgen. Oprichters zijn Josh Crumb – voormalig senior metals strateeg bij Goldman Sachs – en Roy Sebag – chief executive officer bij Natural Resource Holdings Ltd., een Israëlisch investeringsbedrijf.

Bitgold probeert het komende half jaar zo’n $15 miljoen bij elkaar te krijgen via een openbaar aanbod (IPO). BitGold’s eerste financieringsronde werd mede mogelijk gemaakt door investeringen van PortVesta Holdings, Soros Brothers Investments, PowerOne Capital en Sandstorm Gold.

Oprichter en CEO Roy Sebag vroeg zich als investeerder af waarom er geen gemakkelijke manier bestond om goud aan te houden en uit te geven op een legale, transparante manier. Met deze onderneming denkt hij een markt te hebben aangeboord die het beste van 2 werelden combineert.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 28 december 2014

Regimewissel op de Krim leidt tot massale staatsdiefstal van eigendommen

Officieel gaat het om nationalisaties die onrechtvaardigheden uit het verleden moeten herstellen, maar duizenden bedrijven op het Oekraïense schiereiland Krim werden van de ene dag op de andere overgenomen door gewapende groepen, vaak zonder enige wettelijke basis en zonder vergoeding. En nu zowel politie als gerecht er onder Russische controle staan hebben de eigenaars geen enkel verweer.