EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17771 tot 17775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Prijs woning ligt bij gedwongen verkoop 5 procent lager

De prijs van een woning valt bij een gedwongen verkoop ongeveer 5 procent lager uit dan bij een reguliere verkoop.

De prijs van een woning valt bij een gedwongen verkoop ongeveer 5 procent lager uit dan bij een reguliere verkoop.

Dat schrijft het Centraal Planbureau (CPB) dinsdag in een rapport waarin de effecten van gedwongen verkopen met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) worden bestudeerd.

Niet alleen de gedwongen verkochte woning zelf wordt voor een lagere prijs van de hand gedaan, ook is er een klein effect op omliggende huizen binnen een straal van zo'n honderd meter.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Goudprijs verder onder druk

De goudprijs daalde dinsdag tot het laagste peil in drie maanden en is bezig met de langste verliesreeks in bijna twee jaar.

De prijsdruk komt voort uit een sterkere dollar en speculatie op een eerder dan verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, vanwege de aantrekkende economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Stijgende dollar is goed voor Europa

Alsof de Amerikaanse dollar nog niet genoeg was gestegen, zette de greenback zijn rally afgelopen vrijdag mooi nog even door nadat het Amerikaanse banenrapport over februari alle verwachten wist te overtreffen. De euro zakte maar liefst naar een niveau van 1,0871 dollar.

Goed nieuws voor Europa! Want een sterkere dollar is goed voor Europa. Zo wijst Businessinsider ons op het feit dat de trade weighted euro (afgezet tegen een mandje van verschillende valuta’s, gebaseerd op hoeveel ze met de eurozone handelen) namelijk door de vloer is gezakt. Dat ziet er als volgt uit:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Olieprijs kent lichte opstoot, maar herstel is nog niet in zicht

De prijs van een vat olie kende in februari een flinke opstoot. Nadat het vorig jaar zowat in prijs halveerde noteert een vat Brent opnieuw in de buurt van 60 dollar, terwijl de Noord-Amerikaanse variant WTI om en bij de 50 dollar kost. De stijging werd grotendeels beïnvloed door het weer. Irak werd geplaagd door zandstormen, terwijl het koude weer in Amerika de vraag naar energie heeft doen pieken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Goudprijs zal stijgen naar $1550

Goudprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in Goud

Goudprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in Goud

Goudprijs heeft de laatste jaren last van een negatief sentiment. De daling in de goudprijs sinds 2011 van ruim 38% heeft de belangstelling onder beleggers negatief beïnvloed. Analist Francisco Blanch van Bank of Amerika Merrill Lynch verwacht dat de goudprijs in de loop van dit jaar onder druk kan komen te staan wanneer de FED de rente zal verhogen. Blanch denkt dat de goudprijs de komende drie maanden een neerwaarts risico heeft en dat we het niveau van $1100 per troy ounce kunnen gaan zien. Maar over een periode van 2 tot 3 jaar verwacht Blanch een verbetering van het sentiment voor goud gekoppeld aan een hogere prijs.

De analist geeft aan dat de winst van januari verloren is gegaan door de sterkere Dollar. De Dollar steeg in verband met de verwachte renteverhoging door de FED. Blanch baseert zijn positieve visie voor goud op lange termijn op 2 factoren.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs