EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17776 tot 17780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

Meer dan één miljoen Amerikaanse jongeren lid van jeugdbende

In de Verenigde Staten tellen de jeugdbendes inmiddels meer dan één miljoen leden. Dat blijkt uit een rapport van wetenschappers aan de Sam Houston State University en de Arizona State University. Ongeveer 2 procent van de Amerikaanse jongeren tussen vijf en zeventien jaar is volgens de onderzoekers lid van een jeugdbende.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

De échte uitdaging voor de PIGS

De Griekse werkloosheid klokt voor Q3 van 2014 af op 26,2 %. Voor de demographic < 25 j. is dat maar liefst 50,1 %.

De Griekse werkloosheid klokt voor Q3 van 2014 af op 26,2 %. Voor de demographic < 25 j. is dat maar liefst 50,1 %.

Misschien wel de belangrijkste klip die Athene moet nemen is de hervorming van de arbeidsmarkt. Tijdens de vette jaren op de euro-pof werd een heel arsenaal sociale wetgeving aangenomen die het ontzettend moeilijk en duur maakt om werknemers af te zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

‚ÄėGriekenland ziet noodzaak hervormingen‚Äô

Griekenland is het met de andere Europese landen eens over de noodzaak om de Griekse economie te hervormen. De Griekse regering is echter niet van plan om op basis van buitenlandse orders de strijd aan te gaan met haar eigen bevolking. Dat zei een woordvoerder van de regering zondag op de Griekse televisie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

Zenuwachtige Europeanen kochten in januari meer goud

De verkoop van fysiek goud in Europa is in januari behoorlijk gestegen. Volgens verkopers is dit vooral gebeurd vanwege zorgen over de outlook van de eurozone. Daar kwam natuurlijk nog bovenop dat een aantal centrale banken wereldwijd verrassende handelingen heeft gedaan én niet te vergeten de overwinning van de Syriza-partij in de Griekse parlementsverkiezingen. Consumenten kochten als gevolg hiervan flink goud in.

De plannen van de Europese Centrale Bank, de zet van de Zwitserse nationale bank en de verkiezingen in Athene, hebben ervoor gezorgd dat er de euro tegenover de dollar 6,7 procent in waarde daalde in januari. De meest slechte prestatie sinds halverwege 2012. Goed nieuws voor goud, want beleggers zochten naar een veilige haven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 februari 2015

Geldspuwende automaat leidt naar een van grootste bankroven ooit

Hackers hebben maandenlang tientallen miljoenen euro's weggesluisd van meer dan honderd banken in vooral de Verenigde Staten, Japan, Rusland maar ook Nederland. Ze hadden zogenoemde malware ge√Įnstalleerd waarmee ze in de computers van de geldinstellingen konden kijken die werden gebruikt voor internationaal betalingsverkeer. Het internetbeveiligingsbedrijf Kaspersky Lab ontdekte de computerinbraak, meldt The New York Times.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs