EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17781 tot 17785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

ECB ontplooit vandaag QE. En, waarom dat geen enkel nut heeft…

Volgens de Ierse omroep RTE zou de Europese Centrale Bank (ECB) al sinds halfnegen vanmorgen. Dat betekent dat vanaf vandaag Mario Draghi 60 miljard EUR per maand uitgeeft aan schuldpapieren.

Uiteindelijk zou hij op die manier zijn balans met meer dan 1 biljoen EUR verzwaren. De redenering is dat consumenten geen geld meer uitgeven door de heersende deflatie, een periode waarin de consumentenprijzen dalen, en waarin de rente zo laag staan dat je geld kan verdienen door obligaties uit te schrijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Eurolanden manen Griekenland tot dadendrang aan

Griekse Crisis De eurolanden verlangen meer dadendrang van de Griekse regering bij de uitvoering van beloofde hervormingen. "Als het gesprek over de voorwaarden al niet op gang komt, dan zal de steun ook niet loskomen", zo waarschuwde eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem vandaag voor aanvang van een bijeenkomst van de ministers van Financiën over de Griekse staatsfinanciën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Uw pensioen kan 2 kanten op

Iedereen zou zo veel mogelijk moeten sparen om een financieel gezond pensioen te hebben. Maar een grote som geld bij elkaar sparen is niet voldoende, onze investering moeten er ook voor zorgen dat ze onze gewenste levensstijl kunnen onderhouden.

Zo kan iemand veronderstellen dat hij € 75.000 per jaar nodig zal hebben gedurende 20 jaar van zijn pensioen, die persoon zou dan € 1,5 miljoen bij elkaar moeten sparen. Maar dit schept al enkele problemen: wat als deze persoon langer dan 20 jaar zou leven gedurende zijn pensioen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Hoeveel vierkante meter vastgoed koopt u met 1 miljoen dollar (921.000 euro) in deze 20 topsteden?

De Amerikaanse auteur/journalist Robert Frank (CNBC) publiceerde eerder deze week en tweet waarin de vastgoedprijs in 's werelds belangrijkste steden is uitgedrukt in het aantal vierkante meter die met 1 miljoen dollar (921.000 euro) kan worden gekocht.

De lijst correspondeert niet noodzakelijk met de 40 steden waar de UNHWI's (Ultra Net High Worth Individuals) liefst hun tijd doorbrengen. Dat zijn de mensen die 30 miljoen dollar of meer bezitten. Monaco is zonder meer de duurste locatie wereldwijd, maar staat niet eens in voormelde top 40. Ook in Genève en Los Angeles is vastgoed peperduur, maar ook deze locaties staan niet eens bij de 10 door UNHWI's geprefereerde steden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Zwitserse centrale bank overweegt verhoging negatieve rente

De Zwitserse centrale bank overweegt een verhoging van de negatieve rente, zo schrijft de Zwitserse krant Schweiz am Sonntag op basis van een anonieme bron die vertrouwd zou zijn met de kwestie. De rente die nu -0,75% is zou verhoogd kunnen worden naar -1,5% om de vlucht van kapitaal richting de Zwitserse franc te ontmoedigen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs