EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17811 tot 17815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Ontdek eens het potentieel van Platinum

Platinum kan wel eens meer opwaarts potentieel bieden dan goud, zilver of palladium. Dit edelmetaal wordt circa voor driekwart gebruikt voor industriële doeleinden. De case hier is dat platinum veel zeldzamer is dan goud of zilver. Mocht de vraag naar bepaalde producten flink stijgen (auto’s bijvoorbeeld) dan is het huidige aanbod van platinum te summier, waardoor de prijs flink kan oplopen.

Als we kijken naar historische waarderingen zien we dat platinum tegenwoordig relatief laag geprijsd is t.o.v palladium. Op internet valt hetzelfde patroon te vinden t.o.v. goud en zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Economische groei eurozone neemt toe, Griekenland onverwacht gekrompen

De economische groei in de eurolanden is vorig kwartaal gemiddeld uitgekomen op 0,3 procent. Nederland zit in de kopgroep, Griekenland bungelt achteraan.

Daarmee lag de groei volgens Eurostat hoger dan in het derde kwartaal, toen een plus van 0,2 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal werd gemeten. Economen rekenden gemiddeld voor het vierde kwartaal ook op een vooruitgang met 0,2 procent.

In heel 2014 werden de economieën van de eurolanden 0,9 procent groter.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Europese economie heeft 'turning point' bereikt

De Duitse economie is het laatste kwartaal van 2014 met 0,7% gegroeid. Over het ganse jaar bedraagt de groei bij onze oosterburen nu 1,6%.

De Duitse economie is het laatste kwartaal van 2014 met 0,7% gegroeid. Over het ganse jaar bedraagt de groei bij onze oosterburen nu 1,6%.

Dat blijkt uit cijfers die Eurostat vrijdag publiceert. Analisten hadden respectievelijk op 0,3% en 1% gerekend. Frankrijk klokt 2014 af met een groei van 0,4% terwijl Italië 2014 afsluit met een negatieve groei van 0,3%. Spanje is de kampioen van Zuid-Europa met een groei van 2% over het ganse jaar en - net als Duitsland - een groei van 0,7% in het laatste kwartaal. Spanje mocht onlangs ook de beste retailverkopen van de voorbije 11 jaar aankondigen. 

Eerder al raakte bekend dat de economische groei in België in het laatste kwartaal van 2014 strandde op een miezerige 0,1% en op 0,9% voor het ganse jaar 2014.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Brentolie weer boven 60 dollar per vat

De prijs van een vat Brentolie (van 159 liter) is vrijdag voor de eerste keer dit jaar gestegen tot meer dan 60 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Wat zijn de Nederlandse bedrijven met de beste reputatie?

Wat zijn de Nederlandse bedrijven met de beste reputatie? Want als er iets van belang is voor het voorbestaan van een onderneming is het wel reputatie. Het gaat wel even over je faam, gezag, goede naam, prestige en vermaardheid. Als je dat ten grabbel gooit kun je het wel shaken met je business.

De informatie en de ranglijst Nederlandse bedrijven met de beste reputatie hebben we wederom niet uit onze grote duim gezogen. Nee, er is een officieel Repution Institute, waar weer heel veel zeer geleerde mensen rondlopen. Deze mensen doen onderzoek naar de reputatie van alles en iedereen.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs