EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17816 tot 17820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015

Venezuela devalueert Bolivar opnieuw

De regering van Venezuela staat toe dat de wisselkoers van hun munt voortaan door de vrije markt wordt bepaald. Officieel is de wisselkoers 6,3 bolivar per Amerikaanse dollar, maar die koers hanteren de wisselkantoren alleen voor bedrijven die de meest primaire levensmiddelen en medicijnen produceren. Voor andere consumentengoederen hanteert de regering een hogere wisselkoers van 12 bolivar per dollar, maar de meeste bedrijven en consumenten kunnen ook tegen deze wisselkoers geen dollars krijgen. Zij zijn aangewezen op de zwarte markt, waar de werkelijke waarde van de bolivar veel lager ligt.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015

Banksters kopen hun vervolging opnieuw af

Zoals verwacht komt het opnieuw niet tot een proces tegen Citigroup, Goldman Sachs en UBS in de nasleep van de financiële crisis. Daarmee wordt alweer een gerechtelijk onderzoek naar financiële fraude en vervalsing van hypotheekrisico’s stopgezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015

Verkoop Zilveren Mexicaanse Munt gedaald

Zilveren Mexico Libertad minder goed verkocht in 2014 13 februari 2015 in Zilver

Zilveren Mexico Libertad minder goed verkocht in 2014 13 februari 2015 in Zilver

Zilveren Mexico Libertad is in 2014 minder goed verkocht dan in 2013. De pure zilveren beleggingsmunt wordt geproduceerd door het nationale munthuis van Mexico, Casa Moneda de Mexico. De munt bestaat uit 99,9% puur zilver. De Zilveren Mexico Libertad is lang niet zo populair onder beleggers als de zilveren American Eagle of de zilveren Maple Leaf.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015

Chinezen investeren miljard in Londen

China Minsheng Investment (CMI) gaat 1 miljard pond (circa 1,35 miljard euro) investeren in de ontwikkeling van een nieuw financieel centrum in de Britse hoofdstad Londen. Dat maakte het grootste private investeringsfonds van China zaterdag bekend.

Het gaat om een van de grootste Chinese investeringen in het Verenigd Koninkrijk in recente jaren. Minsheng werd in augustus vorig jaar gelanceerd en beschikt over een kapitaal van omgerekend 7 miljard euro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015

Problemen met stilgelegde kernreactoren groter dan gedacht

Het probleem met de waterstofvlokken in twee reactoren van de kerncentrales van Doel en Tihange zijn erger dan werd verondersteld. Dat heeft het Federale Agentschap voor de Nucleaire Controle (Fanc) bevestigd.

Het probleem met de waterstofvlokken in twee reactoren van de kerncentrales van Doel en Tihange zijn erger dan werd verondersteld. Dat heeft het Federale Agentschap voor de Nucleaire Controle (Fanc) bevestigd.

Door de waterstofvlokken zouden in de wand van Reactor 3 in Doel dertienduizend in plaats van achtduizend minuscule scheuren zijn ontstaan. In Reactor 2 in Tihange is sprake van drieduizend in plaats van tweeduizend anomalieën. Het Fanc merkt op dat de waterstofdruk de scheuren ook nog erger zou kunnen maken, waardoor uiteindelijk koelwater zou kunnen beginnen te lekken.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs