Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 17821 tot 17825
Bron: quotenet.nl
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

Golddiggers opgelet: nieuwe datingsite helpt je een suikeroom te vinden | Quote

Met een groep rondborstige vriendinnen naar St. Tropez afreizen om een rijke vent aan de haak te slaan is straks volledig achterhaald. Met de komst van datingwebsite Suikerarrangement.nl kunnen golddiggers en vermogende figuren elkaar online het hof maken.

Op het portaal kunnen ‘suikernichtjes’ naar een geschikte suikeroom zoeken of zich laten paaien door de miljoenen van een volstrekt onbekende heer. Een koppel gaat vervolgens een overeenkomst aan, waarin wordt afgesproken ‘wat er van elkaar verwacht wordt en welke materiele vergoedingen daar tegenover staan’, aldus de site. Zo’n arrangement zou ideaal zijn voor mannen die geen tijd of zin hebben in een vaste relatie. Dames kunnen op hun beurt een graantje meepikken van luxe zakenreisjes, chique diners en grootse shoppingtrips.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

VS nog niet uit de problemen!

De FED heeft haar programma van verruimde monetaire politiek stopgezet, wat betekent dat ze denkt dat de economie momenteel sterk genoeg is om op eigen benen te staan. Of dat inderdaad zo is, zal in de komende maanden moeten blijken. In dat verband zal het gedrag van FED president Janet Yellen nauwlettend in de gaten gehouden worden. Zij zal nu namelijk moeten beslissen of en wanneer er ruimte kan gevonden worden om de rente te verhogen.

De meeste economen verwachten dat dit ergens in de helft van 2015 zal gebeuren, maar zekerheid daaromtrent is er uiteraard niet. Het laatste wat Yellen wil bereiken, is dat de economie de weg naar beneden opnieuw inslaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

Met de verovering van de Krim heeft Poetin een grootse financiële chaos veroorzaakt

Er zijn al enkele maanden overheen gegaan sinds de Krim zich bij Rusland heeft gevoegd. Al die tijd heeft iedereen meer aandacht geschonken aan de Russische president Vladimir Poetin en de politieke spelletjes die hij zou spelen. Ook de sancties die het Westen heeft opgelegd op het grootste land ter wereld zijn uitgebreid aan bod gekomen in allerlei discussies.

Alleen, zo goed als niemand heeft ooit nagedacht wat de gevolgen van de afscheiding van Oekraïne betekent voor de bewoners van het schiereiland. Tot vandaag, tenminste. Zo blijkt uit een artikel van Business Insider dat niemand nog aan zijn/haar geld kan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

China en Rusland willen neit meer dollarreserves hebben

China heeft het afgelopen jaar bijna geen Amerikaanse staatsobligaties gekocht, terwijl Rusland netto zelfs $20 miljard aan schuldpapier van de hand deed. Aziatische landen hebben minder behoefte aan dollars. Tegelijkertijd kopen ze steeds meer goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 november 2014

Goudprijs wordt afgeremd door 3 factoren

Wat is er in hemelsnaam met het goud aan de hand?, zo vragen veel beleggers zich af. Ze hadden hun hoop op de edelmetalen gesteld met de komst van een hyperinflatoire schokgolf in de lucht. Maar die golf kwam er niet en dus liet ook de goudprijs het koudweg afweten. Het ziet er niet naar uit dat de goudmarkt al een nieuw evenwicht heeft gevonden. Hetzelfde geldt trouwens voor zilver, platina, palladium…

Het goud lijkt inderdaad gevangen te zitten in een perfecte storm, alles wat kon mislopen is ook daadwerkelijk misgelopen. Beleggers krijgen van hun bank het advies om niet te proberen een vallend mes op te vangen, zonder dat die bankier zelf eigenlijk goed weet wat er met het goud is misgelopen. De goudprijs wordt afgeremd door 3 factoren en dat zijn de volgende.

Op de eerste plaats is er het ontbreken van slecht nieuws, tenminste toch wat de economie betreft. De goudkevers voorspelden destijds dat de Amerikaanse economie zou imploderen, iets wat dus niet is gebeurd. Integendeel zelfs, de economie in de Verenigde Staten groeit aan een versneld tempo. Het meest recente cijfer ging uit van een groei van het BBP met 3,50%, de werkloosheid is teruggevallen onder 6%.