EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17831 tot 17835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Studieschulden op recordhoogte in Amerika

Studieschulden in de Verenigde Staten staan op een recordhoogte en al 11 procent daarvan wordt niet meer op tijd afbetaald. De langetermijngevolgen voor deze groep mensen zijn op zijn zachtst gezegd dramatisch te noemen dat ook gevolgen gaat hebben voor de Amerikaanse economie.

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Wat te denken van deze cijfers uit de VS?

Stijgende beurzen, dalende werkloosheid, economische groei.  Daartegenover staat een groeiend aantal werkloosheidsuitkeringen, teruglopende consumentenbestedingen en fabrieksorders die zes maanden op rij dalen. Zijn dergelijke getallen te rijmen?

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Oekraïne verbiedt goudtransacties boven $125

De centrale bank van Oekraïne heeft onlangs opnieuw maatregelen aangekondigd om haar munt verder in bescherming te nemen. Dit om te voorkomen dat de munt nog verder het moeras inglijdt.

Om te beginnen is het voor Oekraïners niet meer mogelijk om dividenden uit het buitenland te incasseren. Ook het aankopen van buitenlandse valuta heeft de centrale bank beperkt tot een minimum. Verder zijn er limieten ingesteld voor bankbalansen op de interbancaire markt. Opvallende zijn de restricties die zijn ingesteld op het verhandelen van edelmetaal. Transacties boven de $125 zijn verboden in Oekraïne.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Investeerder Trace Mayer: “regulering is de grote wild card bij bitcoin”

In De Week van Bitcoin 65 is Trace Mayer te gast. Trace is investeerder in exchange Kraken, wallet service Armory en merchant processor Bitpay. Trace is erg positief over bitcoin maar waarschuwt dat regulering, met name in de VS, een wild card is en negatief kan uitpakken. Trace gaat uitgebreid in op het bitcoinecosysteem en alle kansen en uitdagingen die er liggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Griekenland zit zonder geld, Varoufakis bedelt bij pensioenfondsen

De financieringsproblemen in Griekenland zijn groter dan gedacht. De regering in Athene heeft pensioenfondsen en andere publieke instellingen gevraagd om hun geld in de staatskas te storten, meldden regeringsbronnen vrijdag.

De Griekse regering moet in maart 6,85 miljard euro aan verplichtingen voldoen, maar die hoeveelheid geld zit bij lange na niet in de staatskas.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs