EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17846 tot 17850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Symbolisch Grieks succes: naam 'trojka' zal niet meer worden gebruikt

De linkse regering in Griekenland heeft zijn eerste, symbolische succes geboekt in de discussie over het schuldenprobleem. In het diplomatieke verkeer zal het in Athene gehate woord trojka voor de controleurs van de Europese Unie, de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds niet meer worden gebruikt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Varoufakis: "Trojka gebruikt martelmethodes tegen Grieken"

De Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, vergelijkt het optreden van de trojka van de Europese Unie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) met de martelmethodes die ook zijn toegepast door de Amerikaanse inlichtingendienst CIA.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Denen betalen om te sparen

Duizenden Deense spaarders van ondermeer Danske Bank moeten waarschijnlijk gaan betalen om te 'mogen' sparen. Dat is het gevolg van het harde gevecht van de Deense centrale bank om de koppeling van de Deense kroon met de euro te behouden.

In plaats van rente te geven op spaargeld, gaat de FIH Erhvervsbank mogelijk zo'n 26.000 particuliere klanten geld vragen om hun spaargeld te stallen. Elk kwartaal betalen zij een negatieve spaarrente van 0,5% over hun vermogen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Stiekem droomt Wall Street al van een volgende crisis

Ook al dateert van deze video van 2011, toch is hij nog bijzonder actueel. Kijk ook naar het moment waarop een trader zelf het volgende toegeeft:”Ik ga elke avond naar bed en dan droom ik van een volgende recessie. (…) Als je weet wat je doet, kan je daar veel geld mee verdienen.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Swissleaks: leugens, leugens en nog eens leugens

Er is de laatste tijd heel wat commotie ontstaan over Swissleaks. De oorzaak van de ophef is te wijten aan het ICIJ, een internationaal consortium van 140 onderzoeksjournalisten uit 45 verschillende landen. Zij verspreidden een lijst met 106.000 namen van rekeninghouders van HSBC Zwitserland. 180 miljard euro aan belastingen zou in totaal zijn ontdoken. De rekeninghouders zijn allemaal belastingontduikers, wapenhandelaars, drugsbaronnen en terroristen… of niet?

Het klinkt een beetje als het scenario van een Hollywoodfilm. De cijfers zijn spectaculair en journalisten springen massaal op het verhaal. Allemaal willen ze elkaar overtroeven om het sappigste artikel te schrijven. Dat de waarheid geweld aangedaan wordt maakt niet uit.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs