Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 17856 tot 17860
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Trap niet in de binaire val!

In Canada hebben financiële autoriteiten beleggers gewaarschuwd voor binaire opties. In een adem noemt de FCNB digitale valuta en marihuana als te mijden investeringen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Schuldenberg VS door kaap van 18.000 miljard dollar

Black Friday was niet alleen de dag dat het seizoen van de eindejaarsverkopen in de Verenigde Staten op gang werd geschoten, die dag werd ook voor het eerst de kaap van 18.000 miljard dollar doorbroken wat de Amerikaanse overheidsschulden betreft. Op één enkele dag kwam er een bedrag van 32 miljard dollar aan schulden bij.

Uitgedrukt in procenten van het BBP bedraagt de Amerikaanse overheidsschuld nu 103% en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Alleszins wordt er in het openbaar nog niet gesproken over het afbouwen van de schulden. Onder president Obama zijn de overheidsschulden met 70% gestegen, waarbij natuurlijk rekening moet gehouden worden met de grote crisis van 2008-.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Het wordt ons nog altijd te mooi voorgespiegeld

De laatste maanden worden ons via diverse media cijfers voorgespiegeld om aan te tonen dat het de goede kant opgaat met onze economie. Zo zou de toename van de werkloosheid tot staan zijn gebracht bijvoorbeeld.

Ook het aantal bijstandsgenieters lijkt niet meer te stijgen. De indruk wordt gewekt dat Nederland al bijna weer uit de malaise is. Niets is minder waar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Rusland onderneemt actie tegen daling roebel

De centrale bank van Rusland heeft maandag maatregelen genomen om de vrije val van de roebel te stoppen. Dat maakte de bank woensdag bekend.

De centrale bank verkocht maandag voor 700 miljoen dollar (circa 570 miljoen euro) aan buitenlandse valuta om de waarde van de roebel te steunen. Eerder die dag kelderde de Russische munt in het sterkste tempo sinds de crisis van 1998.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 december 2014

Er zijn altijd donkere wolken boven de EU geweest. We hebben ze nu pas opgemerkt

De Europese Crisis (sic) is nog lang niet voorbij, stelt MBC Times. En, iedereen die lucht nodig heeft om te leven, zal dat alleen maar kunnen beamen. Hoe kunnen we anders de talrijke maatregelen en beloftevolle speeches van ECB-voorzitter Mario Draghi verklaren?