Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 17866 tot 17870
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

'Noord-Korea viseert alle Amerikaanse bolwerken'

Amerikaanse maatregelen tegen Noord-Korea voor de cyberaanval op filmstudio Sony Pictures, zullen met represailles tegen het Witte Huis en andere doelwitten van de Verenigde Staten worden bestraft. Dat heeft een woordvoerder van de Noord-Koreaanse militaire autoriteiten gezegd in een reactie op uitspraken van de Amerikaanse president Barack Obama over de beslissing van Sony om de geplande lancering van de film ‘The Interview’ te schrappen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Sancties jagen Russische huizenkopers weg uit Londen

De sancties die tegen Rusland werden ingesteld na de crisis in Oekraïne laten zich ook voelen op de Londense huizenmarkt. Makelaars zeggen dat er sinds november bijna geen Russische klanten meer te zien zijn. Enkel de allerrijkste Russische oligarchen hebben middelen om de sancties te omzeilen.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Rusland helpt met 440 miljoen euro bank uit de brand

De centrale bank van Rusland voorziet de Russische Trust Bank van 30 miljard roebel (circa 440 miljoen euro) om een faillissement van de instelling te voorkomen.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Market Update (23 december 2014)

Vandaag in het nieuws: Saoedi-Arabie gereed voor olieprijs van $20 per vat, de roebel sterkt weer aan en toenemende anti-islam sentimenten in Duitsland.

Bron: HollandGold
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Oekraïne voor $300.000 opgelicht met vals goud

De centrale bank van Oekraïne is voor $300.000 opgelicht door goudbaren te kopen die niet echt bleken te zijn, zo schrijft Russia Today. In plaats van zuiver goud bleek het om staven van lood te gaan, verhuld onder een deklaagje van goudkleurige verf.