Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 1791 tot 1795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

3 manieren om gemakkelijk en snel online geld te verdienen

Er zijn veel mensen die jou willen betalen, je moet ze alleen zien te vinden. Online geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk als vandaag. Toch staan veel mensen er nog sceptisch tegenover. Je moet natuurlijk iemand vertrouwen die je niet persoonlijk kent of ziet. Maar er zijn 3 manieren om gemakkelijk, legaal en snel online geld te verdienen.

De beste manier om geld te verdienen via het internet, is door gebruik te maken van je kennis, jouw vaardigheden en bezittingen. Je kan geld verdienen:

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

De Bitcoin is geweldig… tot je er mee wil betalen

De bitcoin werd ooit gepromoot als een goedkoop, betrouwbaar en snel betaalmiddel, maar die eigenschappen lijken inmiddels grotendeels verdwenen.

Dat zegt Paul Vigna, financieel specialist van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal op basis van cijfers van consulent BitInfoCharts.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Goud breekt uit!

Weet u nog? Goud en de uitbraak der uitbraken?

Vorige maand was het zover: goud brak uit. Althans, zo schreven verschillende media en analisten.

Neem bijvoorbeeld Bloomberg, waar journalisten ineens ook technische analyse kunnen uitvoeren. Bloomberg pakte uit met een flink artikel over de grote uitbraak van goud.

En vooral het grafiekje, was erg mooi ingetekend:

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

3 grafieken die aantonen dat we aan de vooravond van een vernietigende oliecrisis staan

“We staan aan de vooravond van een langdurige en vernietigende oliecrisis, die al in 2018 haar opwachting kan maken en dat zeker zal doen voor 2020”. Dat schrijft Chris Martenson op het Peak Prosperity blog.

“Deze oliecrisis zal een vernietigende impact hebben op ons al met schulden beladen globaal financieel systeem.”

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Staan we aan de vooravond van een beurskrach?

Toen een nationalistische president de Amerikaanse verkiezingen won, gingen de beurzen door het dak (de ‘Trump’-trade). Enkele maanden later won een globalist de Franse verkiezingen… en de beurzen gingen door het dak (de ‘Macron’-trade). Op de vraag of de beurzen hyperventileren, antwoordde econoom Geert Noels een tijd geleden als volgt:

“De beurzen hyperventileren niet meer omdat ze op een soort overdosis monetaire morfine zitten, waardoor alle pijn weggetrokken wordt en alles door een roze bril wordt bekeken.”