EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1791 tot 1795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Goudvoorraad Rusland overstijgt die van China

Rusland heeft China ingehaald op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. Met een aankoop van 600.000 troy ounce goud in de maand januari brengt Rusland haar totale goudreserve naar 59,7 miljoen troy ounce, meer dan de 59,2 miljoen troy ounce die China volgens officiële statistieken in de kluis heeft liggen. Omgerekend heeft Rusland nu 1.856,9 metrische ton, tegenover 1.841,4 ton voor China.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Venezuela schrijft cryptocurrency geschiedenis. De manier waarop echter is geen reden tot juichen.

De beslissing van president Maduro van Venezuela om het accepteren van cryptocurrencies, en de nieuw gelanceerde 'Petro', te verplichten voor een selecte groep regeringsinstellingen en Nationale bedrijven zal de geschiedenis ingaan als de eerste in zijn soort. In eerste instantie lijkt deze nationale acceptatie van cryptocurrencies goed nieuws. Het feit echter dat het afgedwongen wordt in een land dat geplaagd wordt door een corrupt regime, inflatie, armoede en ondervoeding geeft stof tot nadenken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 25 februari 2018

"China trekt aan touwtjes in Australië"

China is bezig langzaam maar zeker bezig Australië in te pakken. Duizenden Chinese agenten zijn geïnfiltreerd in de Australische politiek, in de media en op universiteiten. 

China is bezig langzaam maar zeker bezig Australië in te pakken. Duizenden Chinese agenten zijn geïnfiltreerd in de Australische politiek, in de media en op universiteiten. 

Achter de schermen proberen de Chinezen Australische, nationale instituten zo te kneden en te manipuleren dat ze niet in de weg staan van mondiale strategische en economische ambities van de Chinese Communistische Partij (CCP). Op den duur kan de soevereiniteit van Australië hierdoor worden bedreigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 25 februari 2018

Ook dit land toont interesse voor een nationale cryptomunt

Experts en analisten voelden het aankomen nu Venezuela zijn eigen cryptomunt heeft. De trend van de nationale virtuele munten lijkt van start te zijn gegaan. Ook Turkije speelt met het idee om een eigen nationale cryptomunt op de markt te brengen gezien de populariteit van digitaal geld. Zet je schrap voor de mogelijke komst van de Turkse nationale cryptomunt ‘Turkcoin’.

Na Venezuela, dat al zijn eigen munt heeft, en Iran, dat eerder ook al aangaf een eigen cryptomunt te willen, toont Turkije nu ook interesse in een eigen nationale cryptomunt. Volgens enkele bronnen zijn de huidige regerende partij (AKP) en de nationalistische partij (MHP) grote voorstander om Turkije een eigen digitale munt te geven. Een nieuwe trend lijkt geboren te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 24 februari 2018

Lavrov: Rusland staat open voor gelijkwaardige samenwerking met EU

Rusland staat open voor een gelijkwaardige samenwerking met de Europese Unie, die op basis van wederzijds respect en voordelen voor beide partijen moet worden vormgegeven. Dat zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov onlangs in zijn toespraak bij de jaarlijkse Veiligheidsconferentie van Munchen. Hij waarschuwde voor het ‘wij’ en ‘zij’ denken, dat volgens hem wordt versterkt door anti-Russische propaganda in de Westerse media.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs