Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1791 tot 1795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Komt er een nieuwe Amerikaanse shutdown?

Op dit moment zijn de beleggers uiterst optimistisch gestemd. De eerste ronde van de Franse verkiezingen is positief uitgevallen en de kans is groot dat Macron de nieuwe president van Frankrijk gaat worden. Toch is er ook reden tot voorzichtigheid. Er bestaat namelijk een reële kans dat een deel van de Amerikaanse overheid zaterdag op slot gaat.

Het Congres moet vrijdag instemmen met de begroting die het Witte Huis voorstelt. Gebeurt dit niet, dan krijgen we te maken met de zogenoemde ‘shutdown’. Dit betekent dat delen van de overheid inactief zullen zijn, omdat er simpelweg geen geld meer is om het te financieren.

Bron: Exscudo
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

ICO (Initial Coin Offering) voor nieuwe cryptovaluta zojuist van start

Momenteel staat de mensheid aan de vooravond van de lancering van een legendarisch financieel product zoals we dat nog nooit eerder in de hele geschiedenis hebben mogen waarnemen. Mede door de opkomst van een ruime diversiteit aan cryptvaluta en de behoefte aan transparantie in een web van digitaal en traditioneel geld, heeft een groep van ongeveer 50 experts met expertise op verscheidene fronten, zich jarenlang ingespannen het gat in de markt te dichten.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Zo verdien je geld vanuit je luie zetel

Stel dat een groot deel van je inkomen op je rekening komt zonder dat je daarvoor moet werken. Dat is het principe van een passief inkomen. Wanneer je geld verdient zonder actief er iets voor te doen, creëer je ontzettend veel (financiële) mogelijkheden. En het mooie is dat iedereen geld kan verdienen vanuit zijn luie zetel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Canada gaat 4.000 inwoner gratis geld geven tot 2020

Het principe van een basisinkomen is niet nieuw. In Finland, Nederland en San Francisco lopen al initiatieven of worden gelijkaardige projecten opgestart. Canada wil ook experimenteren met een basisinkomen en is van plan om 4.000 inwoners gratis geld te geven als test.

Later dit jaar zullen 4.000 Canadezen in 3 regio’s van extra geld kunnen genieten, geschonken door de overheid. Dit basisinkomen komt boven eventuele andere inkomsten, ongeacht de hoeveelheid. Studies tonen tot nu toe aan dat een basisinkomen vooral positieve effecten heeft.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Gedonder over hout

Er is nog altijd goede hoop dat de Amerikaanse economie, maar daar maakt de Chicago Fed National Activity Index graag korte metten mee, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Het glas raakte voller en voller bij de Amerikanen, tot over het randje zelfs, maar de realiteit is volgens Kees de Kort dat de groeicijfers over het eerste kwartaal heel matig gaan worden. 'Dus de kloof tussen de hoop en de realiteit is nog steeds erg groot.'