Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 17911 tot 17915
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

ECB-bestuurder waarschuwt voor negatieve inflatie: "Gevaarlijke vicieuze cirkel"

Europese Centrale Bank-bestuurder Vitor Constancio houdt de komende maanden rekening met een negatief inflatiecijfer, als gevolg van de sterk gedaalde olieprijs. Hij waarschuwt in het Duitse weekblad WirtschaftsWoche voor een "gevaarlijke vicieuze cirkel".

Bron: rt.com
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Bulgarije: south-stream nu wel?

Bulgaria is ready to issue all the necessary permits for the construction of the South Stream pipeline, according to Prime Minister Boyko Borisov. He said it will up to Gazprom whether the pipeline is built or not.

Borisov said he has the full support and understanding of the European Union and that Bulgaria is not in the wrong and should not suffer financial consequences for stopping the project, the Bulgarian news agency BGNES reports.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Twee beroemde Russen zien het einde van het Poetinregime naderen en een van hen wil 'm opvolgen

De Russische zakenman Mikhail Khodorkovsky heeft in een interview met de Financial Times bevestigd dat hij bereid is tijdelijk het land te leiden, mocht het Poetinregime ten val worden gebracht.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

China verlicht regels buitenlandse banken

China neemt stappen om de eigen financiële markt verder open te stellen voor buitenlandse banken. De regering schrapt onder meer de eis aan de banken voor het bewaren van een minimum aan werkkapitaal bij het openen van een nieuwe vestiging. Dat meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua zaterdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Duitsland nog altijd economische motor in 2015?

In Europa wordt ook in 2015 naar Duitsland gekeken als de verwachte motor voor de economische groei. De Duitse economie lijkt weliswaar een klein dipje te beleven, maar moet toch weerbaar genoeg zijn om niet helemaal door de knieën te gaan. Maar uiteraard is ook het Duitsland van Angela Merkel niet helemaal weerloos, we hoeven de Duitsers niet zonder meer af te schrijven.