EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17911 tot 17915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Zie hoeveel goud dit bekende hedge fund heeft

Ray Dalio is de oprichter van Bridgewater Associates, een van ’s werelds grootste hedge funds. De aan Harvard afgestudeerde oprichter heeft een strategie ontwikkelt die niet alleen op het balanceren van portfolio’s is afgestemd, maar ook op de risico’s die in de huidige economie spelen.

Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat Bridgewater Associates een waarde beheert van maar liefst $ 160 miljard. Mr. Dalio gelooft tevens sterk in goud en ziet het als het perfecte bescherm middel tegen inflatie. Hij vindt dat elke portfolio een deel goud moet bezitten. Iets was zeker niet alle hedge funds doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Deze man voorspelde in 2010 al deflatie en een oliecrisis

Er is zo’n gezegde dat je beter te vroeg een idioot kunt zijn dan te laat een idioot te zijn. In 2010 voorspelde Mike Maloney al over de gevaren van het huidige monetaire systeem. Volgens Maloney was 2008 slechts een klein voorsmaakje over wat er ons nog te wachten staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

5 redenen om goud en zilver te kopen in 2015

Is de berenmarkt in goud en zilver voorbij? Mogelijk nog niet helemaal. Toch zijn er 5 goede redenen te vinden om dit jaar goud en zilver te kopen. In de meeste berenmarkten zien we na een parabolische stijging een daling tot aan het uitbraakniveau om dan de nieuwe fase in te zetten, voor goud ligt deze op $ 1.000.

De huidige cyclische berenmarkt in de seculaire stierenmarkt kan dus nog een korte sell off fase krijgen waarin de goudprijs richting $ 1.000 gaat alvorens definitief de weg naar boven te hervaten. Dit zijn alvast 5 goede redenen waarom je dit jaar nog goud (en zilver) moet kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

7 stappen naar financiële vrijheid voor jonge beleggers

Het standaardbeeld van de Nederlandse particuliere belegger is dat van de blanke, oudere man. Maar juist voor jongere mensen kan beleggen heel interessant zijn. Hendrik Oude Nijhuis stelde een stappenplan op.

Misschien bezoek je wel eens een beleggingssymposium. In dat geval is het profiel van de gemiddelde belegger vast bekend: autochtoon, man en vaak al een beetje op leeftijd. Jongere mensen vindt men er niet.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Zwarte markt nekt Oekraïense munt

Er gaat geen dag voorbij zonder dat de centrale bank van Oekraïne (ONB) de positie meldt van de Oekraïense hryvnia tegenover de belangrijkste munten.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat de centrale bank van Oekraïne (ONB) de positie meldt van de Oekraïense hryvnia tegenover de belangrijkste munten.

Dit stelt bijvoorbeeld de evolutie voor van de wisselkoers tegenover de euro. [afbeelding]

Die geweldige waardedaling van de hryvnia heeft tot gevolg dat er een even geweldige zwarte handel is begonnen in buitenlandse valuta’s. Zo schrijft Mish Shedlock dat heel wat Oekraïners de grens oversteken om daar zoveel mogelijk te profiteren van het verschil met de officiële (vaste) wisselkoers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs