EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17916 tot 17920
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Bitcoin exchange bitstamp offline na hack & diefstal 19000 bitcoins

, 1 van de grootste Bitcoin exchanges, heeft sinds 5 januari zijn diensten (tijdelijk?) opgeschort, zo melden ze ook op hun site. dit gebeurde ivm een hack waarbij waarschijnlijk rond de 19000 bitcoins zijn buitgemaakt door een nog onbekende partij. De hack heeft waarschijnlijk plaatsgevonden op 4 januari. Bitstamp heeft hierna meteen een bericht naar al zijn gebruikers gestuurd met de melding dat er geen bitcoins meer verstuurd moeten worden naar "oude" adressen behorende bij bitstamp accounts.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Frau Merkel en signore Draghi strijden om de toekomst van Zuid-Europa

Na de val van de Duitsers hebben de geallieerden een onmogelijk hoge compensatievergoeding geĂ«ist. “Het enige dat met zekerheid kan worden gezegd van deze schulden is dat ze nooit zullen worden terugbetaald”, citeert The Guardian de econoome John Keynes,”hij had gelijk natuurlijk en de wereld zou niet veel later de catastrofale kosten moeten dragen om van een land het onmogelijke te eisen.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Euro gedaald naar 0,9 euro

De euro is door speculaties over een ‘grexit’ gedaald naar 0,9 euro. Dit heeft grote gevolgen voor zogenaamde eurowinkels waar alle artikelen 1 euro kosten. Door de daling van de euro zijn de prijzen daar gestegen naar 1,11 euro. Analisten vrezen dat de munt in een neerwaartse spiraal is gekomen. Volgens hun berekeningen is 0,9 euro namelijk maar 0,81 euro waard, of eigenlijk nog minder ‘maar dan wordt het wel erg ingewikkeld,’ aldus economen.

Lees verder op speld.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Bitcoinbank beroofd: 5 miljoen dollar schade

Bitcoin Bitcoinbeurs Bitstamp is zondag beroofd door hackers. Een nog onbekende groep heeft 19.000 bitcoins buitgemaakt met een waarde - op het moment van diefstal - van 5 miljoen dollar (4,2 miljoen euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

10 waarschuwingssignalen voor een aandelencrash in 2015

De Dow Jones daalde meer dan 300 punten tijdens de eerste echte beursdag van 2015 en de kredietmarkten zien weer waarschuwingssignalen zoals in 2007. The Telegraph ziet dan ook 10 potentiële gevaren voor een aandelencrash in 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs