EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17921 tot 17925
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Market Update (7 januari 2015)

Uit het nieuws: Duitsland kan gratis lenen, Chinese beurs verder omhoog, Ecuador vraagt China om hulp, goud naar hoogste niveau sinds september 2013 en olieprijs onder de $50.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Door dit vergeten verdrag mogen Japanners hier wonen en werken

Nederland blijkt een ruim honderd jaar oud verdrag te hebben met Japan, waarin staat dat burgers uit beide landen in elkaars land mogen wonen en werken.

Nederland blijkt een ruim honderd jaar oud verdrag te hebben met Japan, waarin staat dat burgers uit beide landen in elkaars land mogen wonen en werken.

Trouw schrijft woensdag (Blendle) dat dit handelsverdrag vergelijkbaar is met de status die Zwitsers hebben.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Brussels vastgoed blijft investeerders aantrekken

In het Brussels Gewest is nog slechts 41 procent van het vastgoed in handen van eigenaar-bewoners. Dat heeft de krant L’Echo gemeld op basis van cijfers van het Brusselse ministerie van huisvesting. Er wordt aan toegevoegd dat Brussel met die cijfers ver onder het nationale gemiddelde van ongeveer 70 procent blijft.

De resultaten tonen volgens de krant aan dat Brussel nog steeds een grote aantrekkingskracht uitoefent op investeerders in onroerende goederen, ondanks fiscale maatregelen die door de lokale overheid werden genomen om het eigendom bij bewoners aan te moedigen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

ECB bereidt 3 QE-varianten voor

De Europese Centrale Bank (ECB) is in aanloop naar de beleidsvergadering op 22 januari bezig met de voorbereiding van drie mogelijke programma’s om staatsobligaties op te kopen. Dit alles om te voorkomen dat de eurozone in een periode van economische stagnatie en deflatie terechtkomt.

De kans dat goedkopere olie zorgt voor deflatie in de eurozone, voedt de geruchten dat de ECB bezig is een groot programma op te zetten voor het opkopen van staatsobligaties. Het Financieele Dagblad meldt deze week op basis van anonieme bronnen, bekend met beraadslagingen bij de ECB, dat de leden van de ECB over twee weken waarschijnlijk kunnen kiezen uit drie varianten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015

Duitsland bereidt zich voor op vertrek Athene uit eurozone

De Duitse regering bereidt zich voor op een mogelijk vertrek van Griekenland uit de eurozone, de 'Grexit'. Medewerkers van bondskanselier Angela Merkel studeren op concrete scenario's die zich bij de verkiezingen in januari in Griekenland kunnen voordoen. Dit meldt de Duitse krant Bild vandaag.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs