EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17926 tot 17930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Met deze 2 ETF’s profiteer jij van een stijgende goudprijs.

De focus is in 2015 voor veel investeerders, speciaal diegene in valuta handel, komen te liggen op het verschuiven van kapitaal naar de goudmarkt. De geopolitieke problemen, de ontkoppeling van de Zwitserse Frank en het nieuwe monetaire beleid van de ECB, hebben gezorgd voor een vlucht naar stabiliteit en veiligheid in de vorm van goud.

Dit resulteerde in een stijging van de goudprijs van 10% in januari. Hogere goudprijzen betekenen ook significant hogere winsten voor de goudmijnen. Veel spelers in de goudmarkt hebben hun indekking tegen een lagere goudprijs verkocht om zo volledig te profiteren van een stijging in de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Column Kees de Kort | Negatieve rente grijpt om zich heen

Was het een jaar geleden nog extreem bijzonder, tegenwoordig zie je het steeds meer: negatieve rente. BNR's Kees de Kort duidt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Goud maakt pas op de plaats

Na even € 37.000 in kilogram en in dollars per ounce $ 1300 aangetikt te hebben moest goud aan het einde van vorige week toch weer pas op de plaats maken en een deel van het gewonnen terrein in leveren. Dit had voor een deel te maken met wat winstnemingen door de snelle stijging van de afgelopen weken. Maar ook de vooruitzichten van een verwachte hogere dollar-rente zorgt dat een deel van de investeerders weer een switch zal maken naar renderende investeringen.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Goud bevindt zich momenteel in een sweet spot

Het perfecte milieu is zich aan het ontwikkelen voor goud. De centrale banken over de hele wereld proberen deflatie te bestrijden met hun beleid en de Europese fund manager Ronald-Peter Stoeferle ziet dit als een ‘sweet spot’ voor goud.

Stoeferle zegt: ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat de Amerikaanse centrale bank haar monetair beleid weer versoepeld.’ De Dollar is nu namelijk zo sterk geworden dat Amerika haar goederen zeer goedkoop kan krijgen. Dit betekent echter ook deflatie en dat is iets wat de centrale bank absoluut niet wil.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Griekse les voor mevrouw Merkel

Het is niet eens zo lang geleden dat Duitse politici parmantig de crisis als passé verklaarden. De uitslag van de Griekse verkiezingen heeft hen hardhandig met de neus op de feiten gedrukt. De ellende is nog lang niet voorbij en het is volstrekt onduidelijk wat nog komen gaat. Het dood verklaren van de crisis was een typisch geval van misplaatste arrogantie.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs