Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 17926 tot 17930
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 17 november 2014

Nieuwe valuta ISIS in goud, zilver en koper

ISIS is van plan om een nieuwe valuta te introduceren op basis van gouden, zilveren en koperen munten. De nieuwe valuta van ISIS is “zuiver gewijd aan God” en moet moslims weghalen uit het “globale economische systeem dat is gebaseerd op satanische woeker“, aldus een statement. Er zullen twee gouden munten, drie zilveren munten en 2 koperen munten in omloop komen.

Bron: fashionengadgets.nl
Geplaatst: maandag 17 november 2014

Beste landen om in te wonen, top 10

Het leven in Nederland is goed, we mogen echt niet klagen. Er word elk jaar een onderzoek gedaan naar het beste land om te wonen, en Nederland mag best trots zijn, we staan namelijk op 3! Laten we toch even de volledige top 10 erbij pakken, en wat feitjes op tafel toveren.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 17 november 2014

Nigeria baseert begroting op lagere olieprijs

Nigeria baseert zijn begroting voor 2015 op een olieprijs van 73 dollar per vat, tegen 77,50 dollar in het huishoudboekje voor dit jaar. Minister van Financiën Ngozi-Okonjo-Iweala kondigde zondag dan ook lagere overheidsuitgaven aan. De grootste olieproducent van Afrika is voor 70 procent van de begroting afhankelijk van inkomsten uit de oliehandel.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

Goud en zilver report (Week 46)

Dankzij een krachtige rally in goud en zilver wisten beide edelmetalen de week met winst af te sluiten. Speculanten die short waren op goud vonden het blijkbaar een goed moment om wat posities af te wikkelen en goud terug te kopen. Een andere mogelijke verklaring voor de stijgende goudprijs is het plan van ISIS om gouden en zilveren munten in omloop te brengen.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

Waar blijft die goedkope benzine?!

De olieprijs is keihard gedaald en zal zelfs nog verder zakken, zegt Jim Tehupuring. Waar komt dat door en waarom merken we er aan de pomp maar zo weinig van?