EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17926 tot 17930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Wie heeft er wel begrip voor gigantische salarissen en bonussen?

Excessieve salarissen en bonussen voor executives van grote condern vormt de grootste bedreiging voor het vertrouwen van het publiek in het bedrijfsleven. Dat is de conclusie van een onderzoek van de denktank High Pay Center bij duizend leden van het Institute of Directors (IoD), de koepel van Britse kleine en middelgrote ondernemingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Infographic: goud in het financieel systeem

Goud is een barbaars relikwie, een onproductieve hoop metaal. Dat is althans wat beleggers zoals Waren Buffett vinden van goud. Maar wat deze anti-goud bugs vergeten is dat we hetzelfde kunnen zeggen over het fiat geldsysteem.

Naar schatting is het fiat derivatensysteem zo $ 1 quadriljoen groot  ($ 1.000.000.000.000.000). Alle goud ter wereld zou in een kubus van 20 meter passen, maar wil men alle derivaten opstapelen, komt men aan een hoop geld dat duizenden kilometers groot is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Dat is pas een renteverhoging: Oekraïne zet rente op 30 procent

De centrale bank van Oekraïne voert een enorme renteverhoging door in een poging de vrije val van de Oekraïense munt te stuiten.

De centrale bank van Oekraïne voert een enorme renteverhoging door in een poging de vrije val van de Oekraïense munt te stuiten.

Het belangrijkste rentetarief gaat met ingang van woensdag van 19,5 naar 30 procent. Op die manier hoopt de centrale bank een einde te maken aan de aanhoudende vlucht van kapitaal uit het land, die de waarde van de hryvnia de afgelopen tijd heeft uitgehold.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Nergens leven zo duur als in Singapore

Nergens is het leven zo duur als in Singapore. Net als vorig jaar voert de Aziatische stadstaat de jaarlijkse ranking van het instituut Economist Intelligence Unit (EIU) aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Zweden verlaat na 18 jaar het streefdoel van een begroting op overschot

De centrumlinkse regering van Zweden wil het officiële begrotingsoverschot van 1 procent van het bruto binnenlands product (bbp) achter zich laten. De sociaaldemocraten voerden in 1997 zelf die regel in, "voor de duur van een conjunctuurcyclus", om geld opzij te zetten voor de kosten verbonden aan de vergrijzing van de bevolking.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs