EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17941 tot 17945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

De EU en de Eurozone bijna voorbij?

Minister-president Tsipras en zijn minister van Financiën Varoufakis hebben dit weekend nog eens meer dan duidelijk gemaakt dat ze niet langer mee willen werken aan het door de EU en de Eurozone opgezette plan om de Grieken te redden.

Minister-president Tsipras en zijn minister van Financiën Varoufakis hebben dit weekend nog eens meer dan duidelijk gemaakt dat ze niet langer mee willen werken aan het door de EU en de Eurozone opgezette plan om de Grieken te redden.

Na een kennismakingsronde in Europa, waarin ze dagelijks werden bedreigd met Sodom en Gomorra als ze niet heel snel van mening zouden veranderen, zijn ze nog meer overtuigd geraakt van de juistheid van de door hen uitgedachte strategie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Is het aftellen naar een Grexit begonnen?

Het is alweer enkele weken geleden, dat er in Griekenland met de verkiezingsoverwinning van Syriza een kleine aardbeving plaatsvond. Vooral in de noordelijke landen reageerden beleidsmakers, politici en pers op zijn best sceptisch over de uitverkiezing. Die scepsis is allengs omgeslagen in een directe vijandigheid.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Lage rente funest voor pensioen

De lage rentestand is funest voor onze pensioenopbouw. Vooral mensen die nog maar een korte tijd tot aan hun pensioen hebben kan dit nadelig zijn. Pensioenfondsen beleggen immers met het gehele opgebouwde vermogen en als de rente tegenvalt, dan vallen de resultaten ook tegen. Dit gaat weer ten koste van de hoogte van uw pensioenopbouw en uiteindelijk dus ook uw pensioenuitkering.

Lees verder op 401k.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Waarom de witwas praktijken bij HSBC bank geen verrassing mag heten

Deze week werd bekend gemaakt dat de Britse HSBC bank voor maar liefst honderd miljard dollar (!) had verduisterd ten faveure van haar puissant rijke klanten, met high profile namen als David Bowie, Michael Schumacher en Phil Collins. Opmerkelijk is dat HSBC bank ongehinderd z’n gang kon gaan, want de praktijken liepen van 1988 tot 2007. Het is dat een klokkenluider met de gegevens vandoor ging en ze lekte aan een clubje onderzoeksjournalisten, anders wisten wij van niets. Wat nu volgt is een parlementair onderzoek. HSBC bank deed snel een mea culpa, maar bagatelliseerde tegelijkertijd het witwassen door te zeggen dat het een ‘verschijnsel uit het verleden is’ en dat ‘er fouten zijn gemaakt’. That’s it. Bankiers en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen, het blijft water en vuur.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Waarom Jack Ma, de rijkste man van China, niet onkwetsbaar is voor de lange arm van Beijing

Internetondernemer Jack Ma is met afstand de succesvolste Chinese zakenman van het moment. Juist daarom moet hij op zijn tellen passen, want met de Chinese overheid valt niet te spotten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs