Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1796 tot 1800
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

China wel degelijk de doodgraver van de Amerikaanse innovatie

De toetreding van China tot de Wereldhandelsorganisatie (WTO) heeft wel degelijk nefaste gevolgen gehad voor de Verenigde Staten. Het is een stelling die wordt verdedigd door de Amerikaanse president Donald Trump en onderzoek van David Autor van het Massachussets Institute of Technology (MIT) en een aantal collega’s lijkt Trumps stelling te onderschrijven. Zij bestudeerden het verband tussen de toetreding van China en de daling van de innovatie in de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Opec-deal in gevaar

De olieprijzen geven weer wat terrein prijs deze maand. De Amerikaanse olievoorraden veren de laatste weken op waardoor de inspanningen van de Opec ietwat worden teniet gedaan…

Eind 2016 kwamen de Opec-landen dan toch overeen de productie van olie te beperken. Eerst draaiden enkele gesprekken immers op niets uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

5 nieuwe tips kunnen jouw financieel leven voorgoed veranderen

Meer verdienen + minder uitgeven = rijk worden. Het is een simpele formule en toch hebben veel mensen het er moeilijk mee. Rijk worden is geen kwestie van niet willen of niet kunnen, het is een kwestie van de juiste levensstijl hanteren. Je moet je oude levensstijl achter je laten en concentreren op een nieuwe levensstijl die jou rijk kan maken.

Iedereen kan zijn levensstijl aanpassen. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan en het zal ook niet gemakkelijk zijn. Maar wie deze 5 gewoontes in zijn leven toepast, heeft een grote kans om rijk te worden volgens Deed Patel, auteur van 11 principes naar succes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

Geïnfecteerde bankautomaten spuwen geld uit

Hoe meer elektronische apparaten we gebruiken, hoe meer we het risico lopen om gehackt te worden. Hackers hebben nu ook een bijzonder vervelende malware kunnen installeren op bankautomaten.

Vervelend voor banken althans. De malware steelt geen geld van klanten, maar doet de automaat geld uitspuwen voor iedereen die een bepaalde code ingeeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

Het is zover: eerste bank die nul procent rente geeft

Triodos is de eerste bank die haar spaarrente verlaagt naar nul procent. Kenners stellen dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer ook de andere, grotere banken hun intrest naar nul brengen. De financiële waanzin gaat gewoon verder en wordt steeds erger.