EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1796 tot 1800
Geplaatst op: maandag 7 augustus 2017

Verenigde Staten dreigt met oorlog tegen Noord-Korea?

Als Noord-Korea niet stopt met haar raketprogramma en intercontinentale raketten blijft afvuren in de richting van de Verenigde Staten, dan zal er een oorlog komen tussen beide landen. Dat zei de Amerikaanse senator Lindsey Graham vorige week op NBC News, nadat hij met Trump over deze kwestie gesproken had. Trump zal niet toestaan dat Noord-Korea een nucleair wapen in handen heeft dat tegen de Verenigde Staten gebruikt kan worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 7 augustus 2017

Banken in Rusland experimenteren met virtuele munten

Een consortium van banken in Rusland is bezig met de ontwikkeling van een eigen virtuele munt op basis van de blockchain technologie van Ethereum, de grootste virtuele munt na Bitcoin. Met de adoptie van deze nieuwe technologie willen de banken het betalingsverkeer sneller en veiliger maken. Ook ziet de bankensector van Rusland de blockchain als een goed instrument om contracten en eigendomspapieren te digitaliseren, wat aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee kan brengen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 6 augustus 2017

Rusland en Iran versterken militaire samenwerking

Rusland en Iran willen meer samenwerking op militair en technologisch gebied, nu beide landen getroffen zijn door nieuwe Amerikaanse sancties. Dmitry Rogozin, de vice-premier van Rusland, brengt dit weekend een bezoek aan Iran, waar hij met de Iraanse minister van Defensie zal praten over een nieuwe levering van Russische wapens. Naast de levering van wapens wil Rusland ook technologische expertise ter beschikking stellen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe website beschermt u tegen Russische propaganda

De Alliance for Securiting Democracy heeft een nieuwe website gelanceerd die de gewone Amerikaan moet helpen om ‘Russische propaganda’ te herkennen. Ook kunnen gebruikers via deze website melding doen van nieuwsberichten en twitter accounts die “de Amerikaanse en Europese democratieën ondermijnen”.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 5 augustus 2017

Youtube wil offensieve video’s verbergen

Youtube wil video’s met controversiële religieuze uitingen of ‘hate speech’ minder zichtbaar maken op haar platform, ook als deze niet in strijd zijn met de algemene voorwaarden. Onder het mom van terrorismebestrijding worden deze video’s voortaan in een zogeheten ‘limited state’ gezet, wat betekent dat ze niet meer getoond zullen worden onder suggesties en geen advertentie inkomsten meer zullen genereren. Ook zal het niet meer mogelijk zijn op deze als controversieel gemarkeerde video’s te reageren of deze als leuk aan te merken.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs