EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1796 tot 1800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

De pessimistengids voor 2018: Bitcoin vervangt de banken, jongeren weigeren nog belastingen te betalen

Na de 10 zwarte zwanen van de Saxo Bank was het deze week de beurt aan het persagentschap Bloomberg om zijn Bloomberg Pessimist’s Guide to 2018 te publiceren. Het bedrijf gaat dit jaar zelfs een stap verder en kijkt ook wat de gevolgen van een aantal van die voorspellingen in de volgende 10 jaar zullen zijn:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 4 januari 2018

Macron wil nieuwe wetgeving om nepnieuws te bestrijden

De Franse president Emmanuel Macron wil dat er nieuwe wetgeving komt om zogeheten nepnieuws beter aan te kunnen pakken. In zijn nieuwjaarstoespraak in het Elysée in Parijs merkte hij op dat de verspreiding van valse nieuwsberichten de democratie kunnen ondermijnen, vooral in verkiezingstijd. Om dat te voorkomen wil de Franse president dit jaar nieuwe wetgeving introduceren, waaronder strengere regels voor sociale media die gesponsorde artikelen plaatsen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 4 januari 2018

Russische luchtbasis in Syrie onder vuur genomen

Bij een aanval op de Russische luchtbasis in Syrië zijn tenminste zeven vliegtuigen verwoest of zwaar beschadigd geraakt, zo meldt de Russische krant Kommersant op basis van twee verschillende bronnen.  Ook raakten meer dan tien Russische soldaten gewond en werd een opslagplaats voor munitie op de luchtbasis verwoest.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Rusland gaat meer olie naar China exporteren

Europeanen gaan mogelijk meer betalen voor Russische olie, nu Rusland een groter gedeelte van haar productie naar China kan exporteren. Dat schrijft Bloomberg op basis van een nieuw onderzoeksrapport van FGE. China heeft dit jaar namelijk een nieuwe pijpleiding in gebruik genomen, waarmee ze 300.000 vaten olie per dag extra uit Rusland kan importeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Wordt Iran het nieuwe Syrie?

De laatste weken schijnt het in Iran erg onrustig te zijn met tal van demonstraties tegen de regering van president Rouhani. We zien beelden van vlaggen die verbrand worden, van een schreeuwende menigte en van politie die hard zou optreden tegen de demonstraties. De media besteden volop aandacht aan de demonstraties, die het gevolg zouden zijn van slechte economische omstandigheden in het land. Maar waar komt dit opeens vandaan? En wat is er precies aan de hand?

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs