EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17956 tot 17960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Compromis: 10 puntenplan moet Griekenland overbrugging bieden

Kort voor de ingelaste vergadering van de Eurogroep lijkt er beweging in de coulissen te zijn. Volgens bronnen van het Duitse persbureau DPA binnen het Griekse ministerie van Financiën wordt er aan een tienpuntenplan gesleuteld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Grootste fonds Denemarken heeft geen valutahedge

Het grootste beleggingsfonds van Denemarken, pensioenfonds ATP, zegt dat het niet de moeite heeft genomen om zijn beleggingen in dekken met een hedge voor het geval het valutaplafond tegenover de euro los wordt gelaten. Het scenario is namelijk simpelweg te ver gezocht, meldt het pensioenfonds.

Het fonds, dat zo’n 110 miljard dollar onder beheer heeft, zegt dat het financieel geen nut heeft om in te zetten tegen het huidige valutabeleid van Denemarken. Het huidige beleid bestaat al 3 decennia en heeft de volledige steun van het parlement van het land en de Europese Centrale Bank. ‘Wij vertrouwen er volledig op dat de centrale bank in staat is om het valutaplafond te handhaven’, zegt Carsten Stendevad, CIO bij het Deense pensioenfonds. ‘De centrale bank heeft nog veel wapens achter de hand en wij zijn dan ook volledig gerust op de situatie.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Goud ano 2015

Beleggen in Goud ano 2015 09 februari 2015 in Goud

Beleggen in Goud ano 2015 09 februari 2015 in Goud

Beleggen in Goud is veel besproken maar er zijn maar weinig beleggers met een fysieke positie in goud. Toen de goudprijs topte in 2011 was er geen krant zonder een artikel over goud. De laatste 3 jaar komt goud alleen in de schijnwerpers als de prijs in enkele dagen hard onderuit gaat. Volgens onze mening natuurlijk onterecht.

Beleggen in Goud, lees goud als onderdeel van een beleggingsportefeuille, biedt de belegger evenwicht in zijn portefeuille. Eigenlijk is goud een verzekering tegen onrust in het monetaire systeem. De Euro heeft de laatste 6 maanden zo’n 18% van haar waarde verloren ten opzichte van de Amerikaanse Dollar. Inmiddels staat de wisselkoers van de EUR/USD op 1,13.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Beleggers stappen in recordtempo in de Europese markt

Fondsen die zich richten op de Europese markt zagen massale instromen in de afgelopen week. Beleggers lijken er alles aan te doen om zo snel mogelijk Europese aandelen en obligaties (zowel staat- als bedrijfsobligaties) in hun bezit te krijgen.

Dankzij de enorme instroom richting de Europese markt, was het dan ook de week van de hoogste instroom ooit gemeten, zeggen analisten van Bank of America Merrill Lynch. De chaos omtrent Griekenland lijkt beleggers daarbij weinig te doen. Het feit dat Mario Draghi vorige maand aankondigde een verrassend groot kwantitatief verruimingsprogramma te starten, heeft de interesse gewerkt van investeerders wereldwijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Minister Kamp beperkt gaswinning alvast

De gaswinning Groningen wordt de eerste helft van dit jaar beperkt tot 16,5 miljard kuub. Op 1 juli kijkt minister Henk Kamp van Economische Zaken of de gaswinning over het hele jaar kan worden ingeperkt tot 35 miljard kuub, in plaats van de eerder aangekondigde 39,4 miljard kuub.

Kamp heeft dat maandag aangekondigd. Hij liet ook weten dat er 50 miljoen euro beschikbaar komt voor het herstel van de aardbevingsschade in de stad Groningen. Verder komt er een uitbreiding van de compensatiemogelijkheden voor bewoners en wordt het aantal gemeenten met een waardevermeerderingsregeling voor beschadigde huizen met twee uitgebreid. Ook komt er een Nationaal Coördinator die zich bezighoudt met de maatregelen voor herstel en veiligheid in de provincie.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs