EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17961 tot 17965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Gaat Europeesche Unie splitsen ?

Europa, het logge monster van verhuizingen slaat zich nog steeds op de borst. “Het goede van Europa, is dat we in pais en vree met elkaar leven !” “Conflicten zijn er niet !” WTF, roepen eurolanden, we zitten in de sores, geld vliegt de verkeerde kant op, ook al is het digitaal aangemaakt. Er zal iets moeten gebeuren !

Nederland moet eruit, diverse groeperingen roepen het en hopen eigenlijk stiekem dat Griekenland het voortouw neemt. Helaas het gaat niet gebeuren ! De trojka heeft plan B in de kast liggen en de tijd is rijp voor een splitsing.

Lees verder op urubin.com
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Deflatie is een feit, alle lonen gaan omlaag

Kortom, de lang verwachte schuldafbouw zal nu onderwerp van gesprek worden in de EU. In een deflatietijdperk moet je nu eenmaal daarmee beginnen. Als inkomens dalen is de enorme overheidsschuld alsmede de private schuld absoluut niet op te brengen.

Kortom, de lang verwachte schuldafbouw zal nu onderwerp van gesprek worden in de EU. In een deflatietijdperk moet je nu eenmaal daarmee beginnen. Als inkomens dalen is de enorme overheidsschuld alsmede de private schuld absoluut niet op te brengen.

Er moet afgelost worden, tegen wil en dank. Waar ik al jaren voor heb gewaarschuwd is nu aanstaande. Schuldafbouw of schuldafschrijving, of wat het ook gaat worden gaat ons allen treffen. De neergaande spiraal van lagere prijzen en lagere lonen is hier een duidelijk gevolg van.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

China gaat infrastructuur Afrika verbeteren

De Afrikaanse Unie heeft met China overeenkomst bereikt over de bouw van nieuwe wegen, spoorwegen en vliegvelden die de grootste Afrikaanse steden beter met elkaar moeten verbinden, zo schrijft The Africa Report. De Chinezen gaan de infrastructuur aanleggen, een project dat ook veel werkgelegenheid zal brengen voor diverse Afrikaanse landen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Chinese boer vindt goudklomp van bijna 8 kilo

Een Chinese boer heeft in het uiterste westen van China een klomp goud van bijna acht kilo gevonden. De boer verklaarde tegenover Xinhua dat het stuk goud vrijwel aan het aardoppervlak lag. Het object is 23 centimeter lang, 18 centimeter lang en was op het dikste punt 8 centimeter dik. Uit analyse bleek dat het object 7,85 kilogram woog, waarvan naar schatting 80% zuiver goud is.

De smeltwaarde van de goudklomp is naar schatting 1,6 miljoen Chinese yuan, omgerekend naar euro is dat een bedrag van €220.750. Volgens een plaatselijke goudhandelaar kan de klomp goud echter veel meer opleveren, want het gebeurt zeer zelden dat er zulke grote stukken goud gevonden worden. Volgens hem kan de goudklomp van bijna acht kilo een veelvoud opleveren van de intrinsieke goudwaarde.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Apple geeft obligaties uit in Zwitserse frank

Apple overweegt in Zwitserse frank gedenomineerde obligaties uit te geven. Het bedrijf zou zo kunnen profiteren van de lage rentes.

Apple overweegt in Zwitserse frank gedenomineerde obligaties uit te geven. Het bedrijf zou zo kunnen profiteren van de lage rentes.

Dat meldt Bloomberg maandag op basis van ingewijden. Het bericht is nog niet door Apple bevestigd. Het bedrijf zou Credit Suisse Group en Goldman Sachs in de arm hebben genomen om de obligatie uit te geven.

Met de obligatie in Zwitserse franken kan Apple van die lage rente profiteren. Zwitserse obligaties zijn populair sinds de frank is losgekoppeld van de euro. De rentes zijn daarbij flink gedaald en zijn bij een looptijd van tien jaar nu zelfs negatief met een waarde van -0,081 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs