Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 17986 tot 17990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

De bodem van bitcoin, val van roebel en Internet of Coins

In deze aflevering van Week van Bitcoin spreekt Tuur Demeester over de all-time high gisteren qua aantal trades op bitcoinexchanges. De technische bodem lijkt bereikt na heftige koersexplosie deze week. Tuur stipt ook zijn zorgen aan bij Russische roebel en de bubbel op de aandelenmarkt. Ook noemt hij de opmerkelijke uitspraak van Alan Greenspan over goud, dat het de enige currency is.

Joachim de Koning vertelt over zijn passie voor cryptocurrencies en hoe hij de blockchains ervan aan elkaar wil knopen via de Internet of Coins. Ook is hij bezig met het decentraliseren van landen en diensten via The Lands of Sheraga, en noemt vervoer als voorbeeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

ISIS gaat de goudstandaard invoeren!

IS gaat de goudstandaard invoeren. De Islamitische Staat (IS) is van plan om een eigen munt in te voeren. Het zou gaan om massieve gouden en zilveren munten volgens berichten in de media. Op die manier keren ze terug naar de goudstandaard.

De IS is een soennitische jihadi organisatie en heeft in juni een “kalifaat” uitgeroepen in gebieden die het controleert in Irak en Syrië. De groep is een terroristische organisatie volgens de Verenigde Naties en de Europese Unie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

Nee nee, nog geen schrik hebben. De dollar zal snel terug groeien!

Gister kende de Amerikaanse dollar een mindere dag. Bloomberg had gemeld dat de munt lichtjes terrein heeft moeten opgeven, in het voordeel van de euro. De dollar zou 0,2% hebben verloren en zou nu op 1,2460 USD/EUR moeten staan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 november 2014

5 redenen om dit edelmetaal niet te kopen?

Negatieve vooruitzichten op de middellange termijn voor zilver. Uit tactisch oogpunt en met de realiteit voor handen is het best om te wachten met de aankoop van zilver. Hier zijn vijf redenen die deze tactiek ondersteunen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

Volvo Group schrapt wereldwijd 1.000 jobs

Volvo De Zweedse vrachtwagenbouwer Volvo gaat wereldwijd een duizendtal jobs schrappen. Dat is het gevolg van een operatie waarbij een deel van de productie van bouwmachines naar China wordt verhuisd, zo heeft de onderneming donderdag bekendgemaakt. De maatregel zal geen gevolgen hebben in België, zegt een woordvoerder van het bedrijf.