Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1801 tot 1805
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Beleggers stappen weer in zilver na daling zilverprijs

De zilverprijs is in de tweede helft van deze maand bijna tien procent gedaald en dat trekt opnieuw koopjesjagers aan. Op woensdag, toen de prijs van het edelmetaal voor de zevende handelsdag op rij daalde, voegden beleggers 2,93 miljoen troy ounce zilver toe aan hun positie in het iShares Silver Trust. Dat was de grootste instroom van edelmetaal in één dag sinds oktober vorig jaar. Het iShares Silver Trust is het grootste zilver-ETF ter wereld, dat bij beleggers beter bekend staat onder de afkorting SLV.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

De Bitcoin koers heeft weer overal maling aan en gaat door de 1200 Euro.

Er is de laatste weken weer te beleven in Cryptocurrency-land. Zo kwam gisteren de onthulling dat Bitcoin-mining producent Antminer een backdoor in zijn producten heeft zitten waardoor alle apparatuur op afstand bestuurd kan worden. En sinds gister is Segwit geactiveerd op Litecoin, hopelijk een voorbode voor wat er staat te gebeuren voor Bitcoin. De Bitcoin koers? zoals gezegd heeft die overal maling aan en het is niet de enige munt die flink in de lift zit. Nu maar eens afwachten of het lightning network de verwachtingen kan waarmaken. Twitter

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Times-peiling: ‘EU verlaten was een fout’

Meer Britten raken ervan overtuigd dat een vertrek van hun land uit de Europese Unie een verkeerde keuze is geweest.

Dat blijkt uit een enquête van het magazine Time en het onderzoeksbureau YouGov bij vijftienhonderd Britse burgers.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Levenslang 1.000 euro bovenop pensioen vergt kapitaal van 416.000 euro

Wil je na je pensioen blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke pensioen moeten zorgen. Een 65-jarige die vandaag met pensioen gaat, kan bovenop zijn wettelijke uitkering  levenslang maandelijks 1.000 euro netto extra ontvangen indien hij een kapitaal van zowat 416.000 euro kan inzetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Wie deze 7 dingen doet, zal nooit rijk worden

Sommige dingen mag je echt niet doen. Wanneer je rijk wilt worden, moeten alle puzzelstukken juist in elkaar vallen. Bij de ene gaat dat al sneller als bij de andere. Maar niets houd je tegen om veel geld te verdienen. Hoewel, niets is overdreven. Er zijn wel degelijk dingen die jou tegenhouden. Wanneer je onderstaande 7 dingen doet bijvoorbeeld, zal het alvast extra moeilijk worden.

Rijk worden kan iedereen, maar dan moet je wel onmiddellijk stoppen met deze fouten te maken.