EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1801 tot 1805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Het is belangrijk om hierop te letten!

Ik heb u vorige week uitgebreid verteld waarom grondstoffen en grondstofaandelen de komende jaren fors in koers kunnen stijgen.

Ik heb u vorige week uitgebreid verteld waarom grondstoffen en grondstofaandelen de komende jaren fors in koers kunnen stijgen.

Als je de voor mij allerbelangrijkste grafiek van het jaar bekijkt, dan weet je dat aandelen nu gemiddeld duur zijn en grondstoffen juist historisch goedkoop.

Het is nu daarom ideaal om ook in goud- en zilveraandelen te beleggen. Maar het zou een zéér slecht idee zijn om zomaar eender welke goud- of zilveraandelen te kopen.

Veel goudproducenten kampen met forse schulden Gisteren kwam ik onderstaande tweet tegen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 51 - 2017

Na de slechte performance van vorige week werd er deze week niet al te veel verwacht van de koersontwikkeling. De zwarte candle van vorige week vrijdag bood niet al te veel houvast gezien de slechts zeer geringe koerswinst.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Trump en de Chinezen

Je zou denken dat de Amerikaanse National Security Strategy alleen over veiligheid gaat maar daar heeft president Trump volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort 'heel nadrukkelijk handel bij betrokken'. En dat kan zomaar gevolgen hebben voor de relatie met China.

Want China heeft tot nog toe alle handelsovereenkomsten kunnen schenden omdat niemand bezwaar aantekende, vertelt De Kort. 'Die denken allemaal: 1,5 miljard Chinezen, die moeten we niet boos maken.' Behalve Trump, die nu op z'n strepen gaat staan. 'Dus in die handelssfeer gaan dingen veranderen. Trump gaat zich veel harder opstellen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Wijn betere investering dan goud en aandelen

Investeerders in dure wijnen hebben dit jaar een groter rendement op hun kapitaal dan beleggers in aandelen of goud. Dat blijkt uit een rapport van consulent Liv-ex over de duizend topmerken van de internationale wijnmarkt.

Opgemerkt wordt dat de wijnsector de eerste elf maanden van dit jaar een rendement van 11,3 procent heeft geboekt. Gewag wordt gemaakt van een nieuw record, gedragen door een toenemende interesse voor wijnen uit de Bourgogne en Italië.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 december 2017

NAVO zou niet uitbreiden naar het oosten

Uit oude documenten die onlangs zijn vrijgegeven blijkt dat Westerse regeringsleiders meerdere keren toezeggingen hebben gedaan aan de Sovjet-Unie om de NAVO niet verder naar het oosten uit te breiden. De toenmalige Russische president Gorbatsjov werd ervan verzekerd dat de militaire alliantie niet verder versterkt zou worden na het wegvallen van de Berlijnse Muur, een belofte die uiteindelijk toch verbroken werd en die nieuw licht laat schijnen op de verslechterde relaties tussen Rusland en het Westen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs