EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18016 tot 18020
Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

De robots, komen ze echt?

Bij een restaurant in de Chinese stad Hefei verzorgen robots al een groot deel van de service aan de klanten. De eters worden door in totaal 30 robots verwelkomd en bediend, en ook hebben ze taken in de keuken. Het restaurant is met 1300 vierkante meter het grootste robotrestaurant in China. Voor Nederland toekomstmuziek, of niet?

Ze kwamen in 2014 overwaaien uit de VS en maakten ook in Nederland discussie los over de toekomst: de robots. Volgens onderzoek in de VS zou bijna de helft van de banen het leven niet zeker zijn door automatisering en digitalisering. Van bankmedewerker tot vertaler, van accountant tot jurist.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

Marc Faber vindt de markt ‘onvoorspelbaar’

De Griekse markt is een van de vele markten die recent flink heeft bewogen. Aandelen uit het land zijn er de laatste tijd massaal van de hand gedaan. Kopen of laten liggen? Bloomberg vroeg het aan Marc Faber.

De Griekse markt is een van de vele markten die recent flink heeft bewogen. Aandelen uit het land zijn er de laatste tijd massaal van de hand gedaan. Kopen of laten liggen? Bloomberg vroeg het aan Marc Faber.

De monetaire beleidsmaatregelen die momenteel wereldwijd worden genomen, maken het volgens Marc Faber, auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, erg lastig om voorspellingen te doen. Dat antwoordt Faber op de vraag of de verkoopgolf van Griekse aandelen nu een mooie koopkans biedt.

Om zijn standpunt kracht bij te zetten wijst hij op de olieprijzen. ‘Wie had nou zes maanden terug gedacht dat de olieprijzen met ruim 40 procent zouden dalen? En wie had voorspeld dat de prijs van aardgas met 35 procent zou dalen? Er is duidelijk een hoop volatiliteit.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

Russische trein wil op achtenveertig uur van Moskou naar Peking sporen

Rusland zou een hogesnelheidstrein inleggen tussen Moskou en de Chinese hoofdstad Peking. Dat heeft de Roemeense nieuwssite Glasul gemeld. Het traject wordt met een afstand van ongeveer zevenduizend kilometer de langste hogesnelheidslijn van de wereld. Een treinreis tussen beide steden zou met de opening van de nieuwe verbinding nog achtenveertig uur in beslag nemen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

We pakken onze goede voornemens voor het nieuwe jaar verkeerd aan

[...]

“We pakken onze goede voornemens helemaal verkeerd aan,” schrijft Lopez. “We pakken de symptomen aan in plaats van de oorzaken. Ongezonde gewoontes, zoals roken, teveel eten of te weinig sporten zijn meestal het gevolg van onderliggende emoties en motivaties (of het gebrek daaraan). Pas als we erkennen waardoor dat gedrag gedreven wordt kunnen we een bewuste keuze maken om het aan te passen.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

Consument moet in 2015 broekriem aanhalen

[...]

,,Iedereen bouwt in 2015 flink minder pensioen op. De verandering van de algemene heffingskorting, de oorzaak van de naheffing, krijgt in 2015 een vervolg. Ouders krijgen te maken met de afschaffing van verschillende regelingen. Dit kan vooral voor gescheiden ouders flinke inkomensgevolgen hebben. Huizenbezitters en huizenkopers krijgen te maken met nieuwe regels en vanaf september gaat het studieleenstelsel van start.”

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs