EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18031 tot 18035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Column Kees de Kort | In Duitsland kan de vlag uit

Of het in de eurozone voor de wind gaat, dat is moeilijk te zeggen, vindt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Maar één ding is duidelijk: in Duitsland kan de vlag uit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Als Poetin laatst lacht, lacht hij het best

Naar het schijnt hebben Rusland, Europa, de pro-Russische rebellen én de Oekraïense overheid een akkoord weten te sluiten. Met zoveel belangen die op het spel staan, is het normaal dat iedereen zijn/haar adem inhoudt: gaat Rusland zich wel aan de afspraken kunnen houden? En, heeft Europa niet nog meer olie op het vuur gegooid door meteen na het bereiken van het akkoord nog meer sancties aan te kondigen?

Maar, wat Rusland zelf aangaat, zijn er nog andere vragen die onbeantwoord blijven. Hoe wil het land de economische situatie aanpakken? En, waarom vindt de Russische president Vladimir Poetin het nodig om zich te concentreren op Oekraïne in plaats van op de problemen in zijn eigen land?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

De geheime immobiliën van de superrijken in New York

De Amerikaanse krant New York Times heeft zich vastgebeten in de mysterieuze aankopen van luxueus vastgoed door miljardairs van overal ter wereld. In een serie van vijf uitgebreide artikels gaat de krant na wie de kopers zijn van luxeappartementen in New York. Geen gemakkelijke opdracht, want de buitenlandse kopers verbergen zich achter ingewikkelde constructies met mantelbedrijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Ontdek eens het potentieel van Platinum

Platinum kan wel eens meer opwaarts potentieel bieden dan goud, zilver of palladium. Dit edelmetaal wordt circa voor driekwart gebruikt voor industriële doeleinden. De case hier is dat platinum veel zeldzamer is dan goud of zilver. Mocht de vraag naar bepaalde producten flink stijgen (auto’s bijvoorbeeld) dan is het huidige aanbod van platinum te summier, waardoor de prijs flink kan oplopen.

Als we kijken naar historische waarderingen zien we dat platinum tegenwoordig relatief laag geprijsd is t.o.v palladium. Op internet valt hetzelfde patroon te vinden t.o.v. goud en zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 februari 2015

Economische groei eurozone neemt toe, Griekenland onverwacht gekrompen

De economische groei in de eurolanden is vorig kwartaal gemiddeld uitgekomen op 0,3 procent. Nederland zit in de kopgroep, Griekenland bungelt achteraan.

Daarmee lag de groei volgens Eurostat hoger dan in het derde kwartaal, toen een plus van 0,2 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal werd gemeten. Economen rekenden gemiddeld voor het vierde kwartaal ook op een vooruitgang met 0,2 procent.

In heel 2014 werden de economieën van de eurolanden 0,9 procent groter.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs