EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18036 tot 18040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Duitsland geeft rest van de eurozone opnieuw les in deugdelijk economisch bestuur

De Duitse metaalvakbond IG Metall en het patronaat in de regio Baden-Würtemberg zijn  tot een akkoord gekomen om de lonen vanaf april met 3,4% te laten stijgen. Verwacht wordt dat andere regio’s snel zullen volgen. Dat is opmerkelijk omdat de inflatie bij onze Oosterburen zo goed als nul is en de werkloosheid in voormelde regio amper 4,2%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

IMF en ECB niet onder de indruk van Griekse voorstellen

De ministers van Financiën van de eurozone hebben een reeks hervormingen goedgekeurd die door Griekenland zijn voorgesteld. De plannen waren nodig om een extensie van het Griekse noodprogramma te bekomen, maar moeten nog wel door de nationale parlementen worden goedgekeurd.

De Grieken beloven o.a. werk te maken van het innen van belastingen, de corruptie te bestrijden, de arbeidsmarkt te hervormen en een reeks privatiseringen door te voeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Verliezen werknemers straks tienduizenden euro's aanvullend pensioen?

De verzekeringssector wil dat de regering zwaar het mes zet in het uitgesteld loon van de werknemers. Werknemers zouden tienduizenden euro's van hun aanvullend pensioen verliezen. Dat berichten De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Kritiek Lagarde op Griekse hervormingslijst

De Griekse regering geeft in zijn hervormingsoverzicht te weinig garanties dat de afgesproken maatregelen, in ruil voor noodsteun, daadwerkelijk zullen worden uitgevoerd. Dat schreef IMF-directeur Christine Lagarde in een dinsdag gepubliceerde brief aan eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem.

Lees verder op thepostonline.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Alles wordt beter, beloven de Grieken

De belastingdienst werkt met oude systemen, of met papier, en de corruptie is ingebakken. Lees hier de analyse van Yvonne Hofs waarom de Griekse staat een totale renovatie behoeft.

Eerdere pogingen om belastingontduiking aan te pakken zijn onder andere stukgelopen op de complexiteit en gebrekkige administratie van de Griekse belastingdienst. Daarom wil de nieuwe regering de belastingregels grondig versimpelen en tal van vrijstellingen en uitzonderingen afschaffen. Ook moet de administratie worden verbeterd, mede dankzij nieuwe ICT-systemen.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs