EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18036 tot 18040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

Rusland lanceert zijn propagandawebsite Sputniknews nu ook in het Frans - alsof onze westerse media geen propaganda is..

Rusland heeft haar propagandasite Sputniknews nu ook in de Franse taal gelanceerd. De site was al beschikbaar in het Engels, het Duits en het Spaans. Met Sputnik wil Rusland de westerse informatie over de crisis in Oekraïne counteren, schrijft Euractiv.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

Deze indicator belooft weinig goeds voor de aandelenmarkt

Als je wil weten of de lagere olieprijzen bevorderlijk zijn voor de economie, moet je eens kijken naar deze indicator: de Dow Jones Transportation Average. Doe je dat, dan wordt meteen duidelijk dat het er niet al te best uitziet. We kijken vandaag daarom naar wat de Dow Jones Transportation Average, de oudste aandelenmarktindex die vandaag de dag nog gebruikt wordt, de afgelopen 5 weken heeft gedaan.

De olieprijzen zijn sindsdien met 20 procent gedaald. Als goedkopere olie per saldo positief zou zijn voor de economie, zou een van de eerste plaatsen waar je dit verwacht terug te zien de transportatiesector zijn. De Dow Transportation is in dezelfde periode echter zo’n 2 procent gezakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

Pensioen ook naar de knoppen door lage rente

De als maar dalende rente raakt niet alleen de spaarders in hun portemonnee, maar ook de mensen die een eigen pensioenpotje op basis van banksparen of lijfrente hebben opgebouwd zijn de klos. Het totale pensioenbedrag kan al snel 10% minder zijn dan 1,5 jaar geleden. Ook lage rentes bij banksparen

De Nederlanders die extra pensioen hebben opgebouwd en deze nu willen uitkeren hebben te maken met de lage rentes. De uitkering is namelijk gebaseerd op de inleg en de rente voor de periode van de uitkering. De inleg plus de renteopbrengsten zijn bij banksparen bepaald wat het uiteindelijke maandbedrag is. Aangezien de afgelopen 5 jaar zowel de korte rente als de lange rente alleen maar daalt zijn de uitkeringen fors lager.

Lees verder op banksparenkeuze.nl
Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

De Fed blijft dit jaar ‘geduldig’

De Amerikaanse Federal Reserve heeft aangegeven ‘geduldig’ om te gaan met het verhogen van de rente. Wel wijst het erop dat het de Amerikaanse economie aan kracht ziet winnen. Dat bleek deze week uit een verklaring van de Federal Open Market Committee. De FOMC zei dat het comité vindt dat het geduldig om moet gaan met het normaliseren van het monetair beleid. Hun taal was daarmee gelijk aan die in de vorige verklaring. Overigens bleven in deze statement wel de woorden ‘considerable time’ weg voor wat wat betreft een renteverhoging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

Olieprijzen schieten omhoog – wordt de productie teruggeschroefd?

De prijzen van ruwe olie maakten vrijdag tegen het einde van de Amerikaanse beurshandel een opmerkelijke sprong. Zowel de prijs van Amerikaanse olie als die van Brent, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, ging met rond de 7 procent omhoog.

De prijzen van ruwe olie maakten vrijdag tegen het einde van de Amerikaanse beurshandel een opmerkelijke sprong. Zowel de prijs van Amerikaanse olie als die van Brent, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, ging met rond de 7 procent omhoog.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs