Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 1806 tot 1810
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

“Sfeer rond Trump vergelijkbaar met die rond Pim Fortuyn”

Iets meer dan een maand geleden was de Nederlandse journalist Derk-Jan Eppink te gast in het televisieprogramma De Afspraak, waarin hij de VRT verweet een te eenzijdig beeld van Amerika te geven.

Eppink woont in de VS en vindt dat het doel van de Amerikaanse media is om Trump af te zetten:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

4 tips om miljonair te worden, zelfs met weinig geld

Het moeilijkste aan succesvol worden, is eraan beginnen. Dat zegt ondernemer en expert Timothy Sykes. Maar ondanks de uitdagingen die iedere miljonair kent, moet je niet veel geld hebben om eraan te beginnen. Iedereen kan mits de juiste instelling succesvol worden en wie succesvol is, kan ook miljonair worden.

Sykes geeft 4 tips hoe iedereen succesvol én rijk kan worden, ook met een kleine investering.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 28 juni 2017

Euro naar hoogste niveau in een jaar

De euro bereikte woensdag het hoogste niveau in een jaar tijd, nadat president Mario Draghi in een toespraak kenbaar maakte dat de ECB het monetaire stimuleringsprogramma wil afbouwen. Er wordt al langer gesproken over het afbouwen van het opkoopprogramma en het normaliseren van de rente, maar tot voor kort probeerde Draghi deze maatregelen nog zo ver mogelijk voor zich uit te schuiven.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 28 juni 2017

CNN betrapt op verspreiden van nepnieuws

De media die het hardste roepen dat we fake news moeten aanpakken blijken het zelf niet altijd even nauw te nemen met de waarheid. Zo heeft nieuwszender CNN, dat sinds de verkiezing van Trump iedere kans aangrijpt om hem zwart te maken, onlangs een heel artikel van haar website moeten verwijderen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Draghi: Inflatie is gunstig voor schuldenaren

Volgens Draghi is het streven naar een beetje inflatie niet slecht, omdat het de schuldenaren bevoordeelt ten opzichte van de spaarders. Op die manier levert de centrale bank naar eigen zeggen een bijdrage aan het verkleinen van de vermogensongelijkheid. Hij deed deze uitspraken bij de Universiteit van Lissabon, waar hij verschillende vragen van studenten beantwoordde. Onder de video staan de belangrijkste vragen uitgewerkt.