EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18051 tot 18055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Ondanks wat men u vertelt... Globale schuldenberg nam na 2007 enkel toe

Ondanks de algemene belofte van onze politici dat men na de financiële crisis van 2007 werk zou maken van onze hoge schuldposities, is de globale schuldenberg na 2007 enkel toegenomen.

Ondanks de algemene belofte van onze politici dat men na de financiële crisis van 2007 werk zou maken van onze hoge schuldposities, is de globale schuldenberg na 2007 enkel toegenomen.

Dat blijkt uit een studie van adviesbureau McKinsey.

In totaal gaat het om een globale schuldenberg van 200.000 miljard dollar of zo’n 28.000 dollar voor elk van de 7,2 miljard inwoners op aarde.

In vergelijking met 2007 gaat het om een toename met 57.000 miljard dollar, vergeleken met het jaar 2000 is de totale schuldenberg - aangepast aan de inflatie - zelfs meer dan verdubbeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Er is 1450% inkomensgroei nodig om te horen bij de rijkste 1%

Nieuw onderzoek toont aan de de rijkste 1 procent van de (Amerikaanse) bevolking niet alleen gewoon veel meer verdient dan de gemiddelde mens. Hun inkomen groeit bovenal gewoon sneller. Heel veel sneller.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

ECB snijdt kredietlijn Griekse banken door

Griekse schuld Griekse banken kunnen met ingang van volgende week woensdag geen geld meer lenen bij de Europese Centrale Bank, zo maakte de ECB gisteravond bekend. Reden is dat de nieuwe Griekse regering zich niet houdt aan het afgesproken hervormingsbeleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Grootste bank van Frankrijk ziet winst kelderen door miljardenboete

BNP Paribas, de grootste bank van Frankrijk, heeft in 2014 een fors lagere nettowinst behaald dan een jaar eerder, vanwege een miljardenboete van de Amerikaanse autoriteiten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Zwitserland exporteerde vorig jaar 1.200 ton goud naar Azië

Zwitserland heeft in 2014 netto 1.200 ton goud geëxporteerd naar Aziatische landen, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. De grootste koper van het goud was India met in totaal 470,9 ton, gevolgd door Hong Kong en het Chinese vasteland met een netto import van respectievelijk 367 en 213 ton goud. De cijfers bevestigen de stroom van fysiek goud richting de opkomende economieën in Azië en in mindere mate richting het Midden-Oosten.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs