Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 18061 tot 18065
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Verkoop van Zilver gerantsoeneerd

De American Silver Eagle munten zijn op, de vraag is enorm. De US-Mint zei woensdag dat het tijdelijk zonder zit. De enorme vraag van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat ze uitverkocht zijn.

Bron: mt.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

10 (nieuwe) banen die de toekomst hebben

Van city farmer tot DNA-adviseur: op welke nieuwe functies kan je de komende jaren solliciteren? 10 banen die gaan verschijnen.

Als tijden veranderen, veranderen de banen mee. De lantaarnaansteker bestaat bijvoorbeeld al sinds 1957 niet meer in Nederland, zijn nageslacht is tegenwoordig wellicht interaction designer of doet iets met MVO. MT-columnist Bas van de Haterd schreef over dit soort baanontwikkelingen het gratis e-book '10 banen die gaan verdwijnen & 10 banen die gaan verschijnen'. Hieronder de 10 banen die volgens hem in opkomst zijn kort toegelicht. Ben je het er niet mee eens? Of heb je zelf een suggestie voor baan nummer 11? Doe dan mee met de prijsvraag en win een fysiek exemplaar van het boek (dat in januari uitkomt):

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

ISIS wil terugkeer naar geld op basis van goud en zilver?

Vooralsnog kunnen we het gerucht niet bevestigen, maar het blog Truthingold zegt uit verschillende bronnen vernomen te hebben dat terreurgroep ISIS een nieuwe valuta op basis van goud en zilver wil introduceren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Zilver goedkoper dan grondstoffen?

Als er al sprake was van een bubbel in zilver, dan is die nu voor het grootste deel leeg gelopen. De prijs van het edelmetaal loopt na een wilde rit naar $50 per troy ounce weer in de pas met de prijs van andere grondstoffen. Kan zilver nog lager of is dit een goed moment om zilver te kopen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 november 2014

Grafiek: Koop nu Goudmijnen!

"Blood In The Streets": Dat hebben we nu met de goud en zilvermijnen. Wie heeft het lef om te profiteren van deze kansen. Goudmijnen staan op een 30 jarig dieptepunt. Deze opportuniteiten doen zich echt weinig voor. De goudmijnen zijn zwaar afgestraft.

XAU/GLD ratio is de verhouding van de XAU goud en zilvermijnen aandelenindex ten op zichte van de prijs van GLD goud en gaat terug tot 1984. De XAU index is samengesteld uit 30 van de grootste goud / zilver mijnaandelen verhandeld op de NYSE / Nasdaq. Zijn totale marktkapitalisatie is $180 miljard dollar. De verhouding zelf vertegenwoordigt de waarde van de index ten opzichte van de prijs van een ounce goud.