EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18061 tot 18065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Alles wordt beter, beloven de Grieken

De belastingdienst werkt met oude systemen, of met papier, en de corruptie is ingebakken. Lees hier de analyse van Yvonne Hofs waarom de Griekse staat een totale renovatie behoeft.

Eerdere pogingen om belastingontduiking aan te pakken zijn onder andere stukgelopen op de complexiteit en gebrekkige administratie van de Griekse belastingdienst. Daarom wil de nieuwe regering de belastingregels grondig versimpelen en tal van vrijstellingen en uitzonderingen afschaffen. Ook moet de administratie worden verbeterd, mede dankzij nieuwe ICT-systemen.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Dit is momenteel de meest populaire trade ter wereld

Een long positie in de Amerikaanse dollar is momenteel de meest populaire trade in de hele wereld. In de afgelopen maanden, was deze trade ook daadwerkelijk een van de beste die je als belegger had kunnen doen. Is het moment daar om de longpositie in de dollar te laten gaan?

Volgens Davis Rosenberg van Gluskin Sheff is het mogelijk tijd om te overwegen de populaire longpositie in de dollar wat ademruimte te geven, zo meldt de Rosenberg in zijn meest recente note aan klanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Goed nieuws: de prijzen blijven dalen

Het statistisch bureau Eurostat, dat gegevens bijhoudt voor de gehele Europese Unie, kwam met een actuele lijst aan cijfermateriaal. Wat blijkt? De inflatie blijft onder nul, in officiële termen.

In januari stond de inflatie op het laagste peil sedert 2009. Het zogenaamde ‘Japanse scenario’ komt nu wel erg dicht bij. In december 2014 noteerde Europa al een deflatie van 0,2 procent, in januari 2015 is dat 0,6 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Komt dat veto: Obama zet streep door Keystone-oliepijpleiding

De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag zijn veto uitgesproken tegen wetten die de weg vrijmaken voor de aanleg van de oliepijpleiding Keystone XL.

De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag zijn veto uitgesproken tegen wetten die de weg vrijmaken voor de aanleg van de oliepijpleiding Keystone XL.

Obama is al langere tijd tegen de aanleg van de omstreden oliepijpleiding tussen Canada en de Verenigde Staten. Ook milieugroeperingen voerden fel verzet. Het project is al ongeveer zes jaar vertraagd. Via Keystone moet ruwe olie uit de teerzandvelden van Canada worden vervoerd naar raffinaderijen in het zuiden van de VS.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Goudreserves Rusland licht gedaald

Goudreserves Rusland zijn in januari licht gedaald. De Russische Centrale Bank kocht de laatste 9 maanden maandelijks een behoorlijke hoeveelheid goud op. In september van 2014 kocht de Russische Centrale Bank de grootste hoeveelheid goud in een periode van 15 jaar. Rusland kocht toen 37 ton goud op.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs